2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Aktuális tájékoztató a LEK-nél

Hosz  |  2013. 05. 02., 08:11

Áprilisban második alkalommal látogattak a Hosz vezető tisztségviselői az MH Logisztikai Ellátó Központba (MH LEK). Április 26-án Czövek János elnök tájékoztatta a megjelenő katonákat az állományt érintő aktuális szakszervezet-politikai kérdésekről, kiemelten is a béren kívüli juttatásokról. A fórumon Lippai Csaba érdekvédelmi ügyvivő és Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező is részt vett...

Az érdeklődő hivatásos és szerződéses elsősorban az új, július elsejével hatályba lépő Hjt. végrehajtási utasításairól, valamint az alakulatot érintő átszervezésről.

Emellett a ruházati ellátás, és a lakhatás kérdése is szóba került. A fórum végén - Dr. Hajós Dezső révén - a Hosz szolgáltatásai, hangsúlyosan a Signal Biztosító által nyújtott felelősségbiztosítás és az üdültetés került fókuszba.  

Fotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.