2024. 03. 04. hétfő
Kázmér
: 394 Ft   : 364 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Kislődön: Közel ötszáz Hosz tag és családtag a Bakonyban

Hosz  |  2013. 05. 11., 19:13

Az őszies időjárás ellenére - a Hosz és az Egység 2002 Kft. kiváló szervező munkájának köszönhetően, május 11-én - közel ötszázan szórakoztak a Sóbri Jóska Bakonyi Kaland- és Élményparkban. A kislődi szakszervezeti családi napra honvédségi autóbuszokkal és saját gépjárművekkel érkező székesfehérvári, veszprémi, várpalotai, tatai, pápai, pusztavacsi és budapesti Hosz tagok és családtagjaik kitűnően érezték magukat, sokan - mint elmondták - nyáron újra ellátogatnak majd ide...

Ha csak kirándulni, túrázni szeretne, a tiszta levegő, a festői szépségü táj önmagában is magával ragadja, aki azonban az aktív kikapcsolódás híve, nálunk kipróbálhatja erejét és bátorságát - áll a Sóbri Jóska Bakonyi Kaland- és Élménypark reklámfüzetében.

És közel ötszázan ki is próbálták erejüket és állóképességüket, ugyanis több év hagyománya után, idén is felszabadult kikapcsolódást kínált a családok számára a kislődi kalandpark. A Hosz tagok és családtagok már kora délelőtt megérkeztek. Honvédségi autóbuszok és saját gépjármüvek tömege töltötte meg a kislődi parkolót, hiszen nem csak a közeli Pápáról, Székesfehérvárról, Veszprémből és Várpalotáról, hanem távolabbról is, így Tatáról, Budapestről, sőt még Pusztavacsról, az MH VEK alapszervezetétől is sokan gondolták úgy, hogy a május 11-i napot a Bakonyban töltik el.

Sajnos az időjárás nem igazán fogadta kegyeibe a kilátogatókat, hiszen a héten megszokott már-már nyárias meleg után, szombaton szinte ősziesre fordult az idő. Noha szeles, csepergős napot fogtak ki szakszervezetünk kikapcsolódni vágyó tagjai, a kedvük jó maradt, hiszen a legapróbb gyerekektől a tinédzsereken keresztül egészen az éltesebb halántékú korosztály tagjaiig, bárki próbára tehette saját és családtagja adrenalin szintjét.  

A kicsiknek a rodeo bika, a rotandó és az elektromos kisautó, míg a nagyobbaknak a betyár rafting, a vízi csúszda, a vízi dodzsem, a kalandvár, az íjászat, és a horgászat, illetve az erdő legmagasabb fájának megmászása volt az igazi kihívás. Vakmerőségét tehette próbára az is, aki a drótköteles extrémparkban ereszkedett fel és alá vagy éppen a hófánk pályán száguldozott.

A program főszervezője, Németh Nándor a helyszínen arról tájékoztatta honlapunk szerkesztőjét, hogy a közeli Hosz csoportok és alapszervezetek kiváló szervező munkát végeztek, példának okáért a várpalotai alapszervezettől hetvenketten jöttek el Kislődre. A nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő azt is hozzátette, hogy persze a távolabbról idelátogatók is jól érezték magukat, hiszen a pusztavacsi, tatai és budapesti tagok is azt mondták, hogy hamarosan visszatérnek ebbe a gyönyörü környezetben található kalandparkba. Úgy legyen!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.

  JETfly Magazin

A Gripen legújabb generációjának számító E változatból Svédország mellett eddig csak Brazília rendelt, ezért a gyártó világszerte új vásárlókat keres: jelenleg európai, ázsiai és dél-amerikai országokkal zajlanak tárgyalások.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.