2018. 01. 23. kedd
Rajmund, Zelma
: 309 Ft   : 253 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Kislődön: Közel ötszáz Hosz tag és családtag a Bakonyban

Hosz  |  2013. 05. 11., 19:13

Az őszies időjárás ellenére - a Hosz és az Egység 2002 Kft. kiváló szervező munkájának köszönhetően, május 11-én - közel ötszázan szórakoztak a Sóbri Jóska Bakonyi Kaland- és Élményparkban. A kislődi szakszervezeti családi napra honvédségi autóbuszokkal és saját gépjárművekkel érkező székesfehérvári, veszprémi, várpalotai, tatai, pápai, pusztavacsi és budapesti Hosz tagok és családtagjaik kitűnően érezték magukat, sokan - mint elmondták - nyáron újra ellátogatnak majd ide...

Ha csak kirándulni, túrázni szeretne, a tiszta levegő, a festői szépségü táj önmagában is magával ragadja, aki azonban az aktív kikapcsolódás híve, nálunk kipróbálhatja erejét és bátorságát - áll a Sóbri Jóska Bakonyi Kaland- és Élménypark reklámfüzetében.

És közel ötszázan ki is próbálták erejüket és állóképességüket, ugyanis több év hagyománya után, idén is felszabadult kikapcsolódást kínált a családok számára a kislődi kalandpark. A Hosz tagok és családtagok már kora délelőtt megérkeztek. Honvédségi autóbuszok és saját gépjármüvek tömege töltötte meg a kislődi parkolót, hiszen nem csak a közeli Pápáról, Székesfehérvárról, Veszprémből és Várpalotáról, hanem távolabbról is, így Tatáról, Budapestről, sőt még Pusztavacsról, az MH VEK alapszervezetétől is sokan gondolták úgy, hogy a május 11-i napot a Bakonyban töltik el.

Sajnos az időjárás nem igazán fogadta kegyeibe a kilátogatókat, hiszen a héten megszokott már-már nyárias meleg után, szombaton szinte ősziesre fordult az idő. Noha szeles, csepergős napot fogtak ki szakszervezetünk kikapcsolódni vágyó tagjai, a kedvük jó maradt, hiszen a legapróbb gyerekektől a tinédzsereken keresztül egészen az éltesebb halántékú korosztály tagjaiig, bárki próbára tehette saját és családtagja adrenalin szintjét.  

A kicsiknek a rodeo bika, a rotandó és az elektromos kisautó, míg a nagyobbaknak a betyár rafting, a vízi csúszda, a vízi dodzsem, a kalandvár, az íjászat, és a horgászat, illetve az erdő legmagasabb fájának megmászása volt az igazi kihívás. Vakmerőségét tehette próbára az is, aki a drótköteles extrémparkban ereszkedett fel és alá vagy éppen a hófánk pályán száguldozott.

A program főszervezője, Németh Nándor a helyszínen arról tájékoztatta honlapunk szerkesztőjét, hogy a közeli Hosz csoportok és alapszervezetek kiváló szervező munkát végeztek, példának okáért a várpalotai alapszervezettől hetvenketten jöttek el Kislődre. A nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő azt is hozzátette, hogy persze a távolabbról idelátogatók is jól érezték magukat, hiszen a pusztavacsi, tatai és budapesti tagok is azt mondták, hogy hamarosan visszatérnek ebbe a gyönyörü környezetben található kalandparkba. Úgy legyen!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2018. 01. 17., 12:13
2018. január elsejével egy régi szakszervezeti követelés teljesült azzal, hogy a minimálbér nettó értéke végre eléri a létminimumot. Ez az eredmény a 2016. november 24-én a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumában kötött háromoldalú megállapodásnak köszönhető. A megállapodásnak megfelelően 2018-ban a minimálbér 8%-al, 138.000 Ft-ra, a garantált bérminimum pedig 12%-al, 180.500 Ft-ra emelkedik.
2018. 01. 18., 15:10
A tavalyi esztendőhöz hasonlóan zsúfolásig megtelt a Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetségének 2018-as sportnaptára is. A tervezett programok kiemelt elemei lesznek a „170 éves a Magyar Honvédség” rendezvénysorozat sporteseményei.
2018-01-17 12:08:49
2018. január végén a jelenlegi székházból a 1112 Budapest, Sasadi út 170-alá költözik a LIGA Szakszervezetek. A költözés miatt 2018. január 17-től előreláthatólag február elsejéig a vezetékes telefonvonalak ideiglenesen nem elérhetőek, ezért kérik, hogy a munkatársakat (a honlapon is rajta lévő) mobilszámaikon hívják!
2018-01-16 15:01:33
„A parancsot teljesítő katonák az éhség, a fagy és a reménytelenség ellenére vissza akartak jutni az akkor már kényszerpályán vergődő országba, a hazájukba” – mondta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes azon a megemlékezésen, amelyet a doni katasztrófa 75. évfordulója alkalmából rendeztek január 12-én a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeumban. A Honvédszakszervezetet Lippai Csaba érdekvédelmi ügyvivő képviselte a megemlékezésen...
2018-01-12 10:11:08
Új parancsnoka van – Korom Ferenc vezérőrnagy személyében – az MH Összhaderőnemi Parancsnokságnak. A parancsnoki beosztás átadás-átvételét január 11-én, csütörtökön tartották Székesfehérváron. A rendezvényen a Honvédszakszervezetet Czövek János elnök képviselte...
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

JAS-39 Gripen & MiG-29 – gyakran felmerülő kérdések, avagy szüksége van-e az országnak légierőre? A dokumentum igyekszik az általában felmerülő kérdésekre választ adni és eloszlatni bizonyos téveszméket.

  Háború Művészete magazin

2017 novemberében látott napvilágot az a hír, mely szerint Szlovákia fejleszti páncélozott harcjármű flottáját, melyben a szlovák hadiipari vállalatoknak is jelentős szerepet szánnának.