2017. 11. 20. hétfő
Jolán
: 312 Ft   : 265 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Kislődön: Közel ötszáz Hosz tag és családtag a Bakonyban

Hosz  |  2013. 05. 11., 19:13

Az őszies időjárás ellenére - a Hosz és az Egység 2002 Kft. kiváló szervező munkájának köszönhetően, május 11-én - közel ötszázan szórakoztak a Sóbri Jóska Bakonyi Kaland- és Élményparkban. A kislődi szakszervezeti családi napra honvédségi autóbuszokkal és saját gépjárművekkel érkező székesfehérvári, veszprémi, várpalotai, tatai, pápai, pusztavacsi és budapesti Hosz tagok és családtagjaik kitűnően érezték magukat, sokan - mint elmondták - nyáron újra ellátogatnak majd ide...

Ha csak kirándulni, túrázni szeretne, a tiszta levegő, a festői szépségü táj önmagában is magával ragadja, aki azonban az aktív kikapcsolódás híve, nálunk kipróbálhatja erejét és bátorságát - áll a Sóbri Jóska Bakonyi Kaland- és Élménypark reklámfüzetében.

És közel ötszázan ki is próbálták erejüket és állóképességüket, ugyanis több év hagyománya után, idén is felszabadult kikapcsolódást kínált a családok számára a kislődi kalandpark. A Hosz tagok és családtagok már kora délelőtt megérkeztek. Honvédségi autóbuszok és saját gépjármüvek tömege töltötte meg a kislődi parkolót, hiszen nem csak a közeli Pápáról, Székesfehérvárról, Veszprémből és Várpalotáról, hanem távolabbról is, így Tatáról, Budapestről, sőt még Pusztavacsról, az MH VEK alapszervezetétől is sokan gondolták úgy, hogy a május 11-i napot a Bakonyban töltik el.

Sajnos az időjárás nem igazán fogadta kegyeibe a kilátogatókat, hiszen a héten megszokott már-már nyárias meleg után, szombaton szinte ősziesre fordult az idő. Noha szeles, csepergős napot fogtak ki szakszervezetünk kikapcsolódni vágyó tagjai, a kedvük jó maradt, hiszen a legapróbb gyerekektől a tinédzsereken keresztül egészen az éltesebb halántékú korosztály tagjaiig, bárki próbára tehette saját és családtagja adrenalin szintjét.  

A kicsiknek a rodeo bika, a rotandó és az elektromos kisautó, míg a nagyobbaknak a betyár rafting, a vízi csúszda, a vízi dodzsem, a kalandvár, az íjászat, és a horgászat, illetve az erdő legmagasabb fájának megmászása volt az igazi kihívás. Vakmerőségét tehette próbára az is, aki a drótköteles extrémparkban ereszkedett fel és alá vagy éppen a hófánk pályán száguldozott.

A program főszervezője, Németh Nándor a helyszínen arról tájékoztatta honlapunk szerkesztőjét, hogy a közeli Hosz csoportok és alapszervezetek kiváló szervező munkát végeztek, példának okáért a várpalotai alapszervezettől hetvenketten jöttek el Kislődre. A nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő azt is hozzátette, hogy persze a távolabbról idelátogatók is jól érezték magukat, hiszen a pusztavacsi, tatai és budapesti tagok is azt mondták, hogy hamarosan visszatérnek ebbe a gyönyörü környezetben található kalandparkba. Úgy legyen!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2017. 10. 31., 10:13
„Soha többé ne legyen olyan helyzet, amely a hősöket és az áldozatokat teremti” – mondta Vargha Tamás miniszterhelyettes, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára október 30-án, hétfőn, Budapesten. A megemlékezésen a Honvédszakszervezetet Czövek János elnök és Sörös István a Hosz Nyugállományú Tagozat elnöke képviselte...
2017. 10. 31., 10:06
Halottak napja alkalmából koszorúzással és gyertyagyújtással emlékezett a Honvédelmi Minisztérium a hazánk területén hősi halált halt magyar és más nemzetiségű katonákra október 30-án, hétfőn. A Honvédszakszervezet részéről Szendrei Zoltán alelnök vett részt a megemlékezésen...
2017-11-13 14:40:40
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Honvédszakszervezet 2017. november 14-15-én tartja Küldöttgyűlését Balatonakarattyán, ezért a jogsegélyszolgálat 2017. november 15-én elmarad. Dr. Karakas Attila jogsegélyszolgálat vezető legközelebb november 22-én (szerdán) 14.00-16.00 óráig tart ügyfélfogadást a Hosz Központi Irodában (1087 Budapest, Kerepesi út 29/b). A bejelentkezés az alábbi telefonszámon történhet...
2017-11-06 09:08:23
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Karakas Attila, a Honvédszakszervezet jogsegélyszolgálatának vezetője az ünnepre való tekintettel 2017. november 08-a (szerda) helyett november 07-én (kedden) 14.00-16.00 óráig tart ügyfélfogadást a Hosz Központi Irodában (1087 Budapest, Kerepesi út 29/b). A bejelentkezés az alábbi telefonszámon történhet...
2017-10-31 11:14:51
2017. október 12-én tartott ülést a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fóruma. A munkáltatók szociális hozzájárulási adója 2018-ban 2,5 százalékkal csökken. A LIGA Szakszervezetek kiállt a 1,5 százalékos munkaerőpiaci járulék eltörléséért. Törvénymódosítás születhet arról, hogy a jövőben a szakszervezeti tisztségviselőt visszahelyezhesse a bíróság.
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

Nyugdíjas kollégáikkal együtt ünnepelték alakulatuk napját november 15-én az MH Légijármű Javítóüzem dolgozói. Jogelődjük, az akkori 25. vadászrepülő-hadosztály alárendeltségébe tartozó Tábori Repülőjavító Műhely ezen a napon alakult meg Szentkirályszabadján, 1950-ben.

  Háború Művészete magazin

2017. szeptember elsején megalakult az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár. Az egység – és jogelődjei – története évtizedekben mérhető, a különleges műveleti képesség kialakítása viszont csak tizenkét esztendeje kezdődött meg a honvédségnél.