2024. 06. 21. péntek
Alajos, Leila
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Kislődön: Közel ötszáz Hosz tag és családtag a Bakonyban

Hosz  |  2013. 05. 11., 19:13

Az őszies időjárás ellenére - a Hosz és az Egység 2002 Kft. kiváló szervező munkájának köszönhetően, május 11-én - közel ötszázan szórakoztak a Sóbri Jóska Bakonyi Kaland- és Élményparkban. A kislődi szakszervezeti családi napra honvédségi autóbuszokkal és saját gépjárművekkel érkező székesfehérvári, veszprémi, várpalotai, tatai, pápai, pusztavacsi és budapesti Hosz tagok és családtagjaik kitűnően érezték magukat, sokan - mint elmondták - nyáron újra ellátogatnak majd ide...

Ha csak kirándulni, túrázni szeretne, a tiszta levegő, a festői szépségü táj önmagában is magával ragadja, aki azonban az aktív kikapcsolódás híve, nálunk kipróbálhatja erejét és bátorságát - áll a Sóbri Jóska Bakonyi Kaland- és Élménypark reklámfüzetében.

És közel ötszázan ki is próbálták erejüket és állóképességüket, ugyanis több év hagyománya után, idén is felszabadult kikapcsolódást kínált a családok számára a kislődi kalandpark. A Hosz tagok és családtagok már kora délelőtt megérkeztek. Honvédségi autóbuszok és saját gépjármüvek tömege töltötte meg a kislődi parkolót, hiszen nem csak a közeli Pápáról, Székesfehérvárról, Veszprémből és Várpalotáról, hanem távolabbról is, így Tatáról, Budapestről, sőt még Pusztavacsról, az MH VEK alapszervezetétől is sokan gondolták úgy, hogy a május 11-i napot a Bakonyban töltik el.

Sajnos az időjárás nem igazán fogadta kegyeibe a kilátogatókat, hiszen a héten megszokott már-már nyárias meleg után, szombaton szinte ősziesre fordult az idő. Noha szeles, csepergős napot fogtak ki szakszervezetünk kikapcsolódni vágyó tagjai, a kedvük jó maradt, hiszen a legapróbb gyerekektől a tinédzsereken keresztül egészen az éltesebb halántékú korosztály tagjaiig, bárki próbára tehette saját és családtagja adrenalin szintjét.  

A kicsiknek a rodeo bika, a rotandó és az elektromos kisautó, míg a nagyobbaknak a betyár rafting, a vízi csúszda, a vízi dodzsem, a kalandvár, az íjászat, és a horgászat, illetve az erdő legmagasabb fájának megmászása volt az igazi kihívás. Vakmerőségét tehette próbára az is, aki a drótköteles extrémparkban ereszkedett fel és alá vagy éppen a hófánk pályán száguldozott.

A program főszervezője, Németh Nándor a helyszínen arról tájékoztatta honlapunk szerkesztőjét, hogy a közeli Hosz csoportok és alapszervezetek kiváló szervező munkát végeztek, példának okáért a várpalotai alapszervezettől hetvenketten jöttek el Kislődre. A nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő azt is hozzátette, hogy persze a távolabbról idelátogatók is jól érezték magukat, hiszen a pusztavacsi, tatai és budapesti tagok is azt mondták, hogy hamarosan visszatérnek ebbe a gyönyörü környezetben található kalandparkba. Úgy legyen!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Rendkívüli intézkedésekkel készül az olimpia miatt megnövekedett utas- és csomagforgalomra az Air France. A légitársaság több ezer fővel növelte dolgozói létszámát, minden üzemképes repülőgépét menetrendbe állítja és megerősíti poggyászkezelő részlegét.

  Háború Művészete magazin

A közelmúltban számoltunk be lapunkon Brunei H145M rendeléséről, most pedig folytatódik a sor Belgiummal: az újabb beszerzés hírét a Párizsban megrendezett Eurosatory védelmi és biztonsági kiállításon jelentették be.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.