2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Kislődön: Közel ötszáz Hosz tag és családtag a Bakonyban

Hosz  |  2013. 05. 11., 19:13

Az őszies időjárás ellenére - a Hosz és az Egység 2002 Kft. kiváló szervező munkájának köszönhetően, május 11-én - közel ötszázan szórakoztak a Sóbri Jóska Bakonyi Kaland- és Élményparkban. A kislődi szakszervezeti családi napra honvédségi autóbuszokkal és saját gépjárművekkel érkező székesfehérvári, veszprémi, várpalotai, tatai, pápai, pusztavacsi és budapesti Hosz tagok és családtagjaik kitűnően érezték magukat, sokan - mint elmondták - nyáron újra ellátogatnak majd ide...

Ha csak kirándulni, túrázni szeretne, a tiszta levegő, a festői szépségü táj önmagában is magával ragadja, aki azonban az aktív kikapcsolódás híve, nálunk kipróbálhatja erejét és bátorságát - áll a Sóbri Jóska Bakonyi Kaland- és Élménypark reklámfüzetében.

És közel ötszázan ki is próbálták erejüket és állóképességüket, ugyanis több év hagyománya után, idén is felszabadult kikapcsolódást kínált a családok számára a kislődi kalandpark. A Hosz tagok és családtagok már kora délelőtt megérkeztek. Honvédségi autóbuszok és saját gépjármüvek tömege töltötte meg a kislődi parkolót, hiszen nem csak a közeli Pápáról, Székesfehérvárról, Veszprémből és Várpalotáról, hanem távolabbról is, így Tatáról, Budapestről, sőt még Pusztavacsról, az MH VEK alapszervezetétől is sokan gondolták úgy, hogy a május 11-i napot a Bakonyban töltik el.

Sajnos az időjárás nem igazán fogadta kegyeibe a kilátogatókat, hiszen a héten megszokott már-már nyárias meleg után, szombaton szinte ősziesre fordult az idő. Noha szeles, csepergős napot fogtak ki szakszervezetünk kikapcsolódni vágyó tagjai, a kedvük jó maradt, hiszen a legapróbb gyerekektől a tinédzsereken keresztül egészen az éltesebb halántékú korosztály tagjaiig, bárki próbára tehette saját és családtagja adrenalin szintjét.  

A kicsiknek a rodeo bika, a rotandó és az elektromos kisautó, míg a nagyobbaknak a betyár rafting, a vízi csúszda, a vízi dodzsem, a kalandvár, az íjászat, és a horgászat, illetve az erdő legmagasabb fájának megmászása volt az igazi kihívás. Vakmerőségét tehette próbára az is, aki a drótköteles extrémparkban ereszkedett fel és alá vagy éppen a hófánk pályán száguldozott.

A program főszervezője, Németh Nándor a helyszínen arról tájékoztatta honlapunk szerkesztőjét, hogy a közeli Hosz csoportok és alapszervezetek kiváló szervező munkát végeztek, példának okáért a várpalotai alapszervezettől hetvenketten jöttek el Kislődre. A nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő azt is hozzátette, hogy persze a távolabbról idelátogatók is jól érezték magukat, hiszen a pusztavacsi, tatai és budapesti tagok is azt mondták, hogy hamarosan visszatérnek ebbe a gyönyörü környezetben található kalandparkba. Úgy legyen!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.