2024. 06. 22. szombat
Paulina
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Székesfehérvár köszöntötte katonáit

Hosz  |  2013. 05. 23., 08:32

A Magyar Honvédelem Napja alkalmából – május 21-én – a város központjában, az Alba Pláza előtti téren megtartott, „Fehérvár katonái” elnevezésű rendezvényen a Magyar Honvédség alakulatai mutatták meg képességeiket a város polgárainak. Bemutatkozott a közönségnek többek között az MH 25. Klapka György Lövészdandár, az MH Ludovika Zászlóalj, az MH Székesfehérvári Helyőrségi Zenekar, illetve az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred is…

A „Military Girls” könnyüzenei összeállítása szolgáltatta az esemény fénypontját, köszönhetően Kádárné Hegedüs Veronika zászlósnak, Hosz tagunknak az „Év katonájának”, valamint Nádainé Gaál Nikolett őrmesternek. A Honvédszakszervezet képviseletében Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő volt jelen a rendezvényen. A bemutató ponton tájékoztatást kaphattak az érdeklődők a szakszervezetünk tevékenységéről, szolgáltatásainkról, az előttünk álló kihívásokról…

A rendezvénnyel egy időben vette kezdetét a „Mind egy szálig” jótékonysági felhívás, amely Vargha Tamás parlamenti államtitkár kezdeményezésére Székesfehérvárról indul útjára. A Mind egy szálig címet viselő kezdeményezés keretében a város polgárai általános iskolás diákok által papírszalvétából készített pünkösdi rózsát vásárolhatnak. Az összegyült adományokat teljes egészében hadigondozottak és hadiárvák megsegítésére és a hadisírok gondozására ajánlják fel.

A honvédelem támogatójaként önkéntes vállalással a székesfehérvári alapszervezeteink tagjai, a székesfehérvári nyugállományú tagjaink, valamint a várpalotai alapszervezeti tagok csatlakoztak, akik a város különböző pontjain kijelölt standokon, május 26-ig várják az adakozókat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Rendkívüli intézkedésekkel készül az olimpia miatt megnövekedett utas- és csomagforgalomra az Air France. A légitársaság több ezer fővel növelte dolgozói létszámát, minden üzemképes repülőgépét menetrendbe állítja és megerősíti poggyászkezelő részlegét.

  Háború Művészete magazin

A közelmúltban számoltunk be lapunkon Brunei H145M rendeléséről, most pedig folytatódik a sor Belgiummal: az újabb beszerzés hírét a Párizsban megrendezett Eurosatory védelmi és biztonsági kiállításon jelentették be.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.