2023. 04. 01. szombat
Hugó
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tata: A Klapkánál több lépcsős a tagszervezési kampány

Hosz  |  2013. 06. 03., 15:39

Az MH 25. Klapka György Lövészdandárnál működő Hosz alapszervezet 500 fős taglétszámával az egyik legnagyobb létszámú szervezetünk.  Tekintettel erre, a dandár vezető állományával történt egyeztetést követően, a szokásos hétfő reggeli dandár sorakozón - Sándor Zsolt dandártábornok parancsnoki feladatszabása után - volt lehetősége Czövek János Hosz elnöknek tájékoztatni a tatai állományt az új tagdíjfizetési rendszerre történő áttérés feladatáról...

A június 3-i dandársorakozón a Hosz elnöke minden résztvevőt meghívott a július 6-án megrendezésre kerülő aquaparki rendezvényünkre, a tatabányai Gyémántfürdőbe. 

A tatai eseményen az is kiderült, hogy az árvízi helyzet függvényében tervezi a Hosz és az alapszervezet vezetése, hogy a hét második felében, a megszervezett kiscsoportos alegységszintü tájékoztatókon a tagok már a megfelelő nyomtatványok kitöltésével, illetve aláírásával támogatják a Hosz tagdíjfizetési rendszerének megújítását.

Az eseményen jelen volt dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.