2024. 05. 26.
Evelin, Fülöp
: 386 Ft   : 356 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Elnöki tájékoztató Veszprémben

Hosz  |  2013. 06. 12., 08:01

Június 11-én Veszprémben, az MH Légi Vezetési és Irányítási Központ (LVIK)állománygyűlésén a parancsnoki és a beosztott személyi állománya részére tartott tájékoztatót Czövek János, a Honvédszakszervezet elnöke. Az elnök előadásában ismertette mindazon cselekvési stratégiákat, amelyeket alkalmazni kellett az elmúlt időszakban az érdekvédelmi tevékenység hatékonyságának növelése érdekében...

 

Czöek János kiemelte, hogy a béren kívüli juttatásokról szóló egyeztetés során nem volt lehetőség a 200.000 forintos limit törvényi megváltoztatására, ezért ezen a szük mozgástérben kellett mozogni minden lehetőséget megvizsgálva ahhoz, hogy a katonák megkapják az eddig megszokott juttatásaikat.

Az állománygyülésen elhangzott, hogy a „Honvédszakszervezet megújul” jelszóval fémjelzett kezdeményezést a törvényi változások következtében megszünő munkáltatói tagdíjbeszedés 2013. július 1-jei bevezetése tette szükségessé. A tagdíjak befizetési lehetőségeiről Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő tartott rövid tájékoztatót, preferálva a csoportos beszedési megbízással történő jövőbeni tagdíjbeszedést.

Az állománygyülést követően a központ parancsnoka, Szücs József mérnök ezredes fogadta a szakszervezet  vezetőjét, valamint Bácskai István őrnagyot, a légierő képviselet vezetőjét és Tóvári Róbert főhadnagyot, a helyi alapszervezet vezetőjét. A parancsnok tájékozódott az árvízvédelmi helyzetről, tekintettel, hogy a tisztségviselőink a gátakon töltötték az elmúlt pár napot. A találkozó végeztével a parancsnok támogatásáról biztosította a résztvevőket, eredményes munkát kívánt az érdekvédelmi tevékenység továbbviteléhez, valamint a Honvédszakszervezet megújulásának sikeres végrehajtásához.

A begyüjtött átlépési dokumentumok birtokában elmondható, hogy sikeres napot töltöttünk Veszprémben.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

A Flotprom internetes szakportál 2024. május 2-án közzétett információi szerint a Volga mellett fekvő Zelenodolszkban működő Gorkij Hajógyárban, a hónap folyamán két új hadihajót bocsátanak vízre, a Karakurt-osztályú (Project 22800) Tájfun korvettet és a Project 22160 típusú, Viktor Velikij járőrhajót.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.