2024. 04. 17. szerda
Rudolf
: 395 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Medinán komolyan vették a „A minden tagot megtartunk” felhívást

Hosz  |  2013. 07. 05., 07:53

Május 28-át követően alig néhány hét elteltével az MH 54. Veszprém Radarezred Réskitöltő Radarszázad szakszervezeti tagjai, kivétel nélkül csatlakoztak a „Honvédszakszervezet megújul” felhíváshoz. Július 4-én, a tagmegtartás szempontjából jelentős és példamutató eseményen a csoportos beszedési megbízásokat Jakab Attila főhadnagy adta át Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivőnek...

 

Medina nem csak elsőként fejezte be a tagjaink átjelentkezését, de a kis Tolna megyei helyőrség volt az, ahonnan útjára indult az önállósodási, megújhodási kezdeményezés.

A tájékoztatón résztvevő állomány számára a Honvédszakszervezet elnökének köszönetét és az elvégzett munka elismerését egy kötetlen beszélgetés keretei közt ügyvivőnk tolmácsolta, akit saját bevallása szerint is meglepett a 100%-os átlépési arány.

 

Amellett, hogy új belépőt is köszönthetünk tagjaink közt, természetesen az elmúlt időszak történéseiről (árvízi védekezés) tapasztalatairól is szó esett, ahol javaslatok hangzottak el a kihirdetett veszélyhelyzetre vonatkozó szabályzók tekintetében, de a július 6-i élményfürdő szervezési feladatait is megbeszélték.

 

 

 

Köszönettel tartozunk a század vezetésének, akik továbbra is támogatásukról biztosították szakszervezetünket, elismerést érdemel az elvégzett tagszervező munkáért Jakab Attila csoportvezető, valamint Huszár Zoltán csoportvezető-helyettes.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Folytatódik a Hadak útján hadtörténeti előadás-sorozat Nagykanizsán, a Halis István Városi Könyvtárban: 2024. április 24-én, 18 órától az egyik legeredményesebb magyar vadászpilótáról, vitéz nemes Molnár László főhadnagyról hallgathatunk meg egy előadást.

  Háború Művészete magazin

„A második világháború alatt legalább huszonnégy – amerikai és szovjet – légitámadás érte Győr városát – legalább ennyiszer zúgtak a szirénák, omlottak le az épületek és menekültek az óvóhelyekre az emberek a bombázások elől.”
Széchenyi 2020 europai szociális alap.