2023. 12. 04. hétfő
Barbara, Borbála
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Sikeres a tagmegtartás

Hosz  |  2013. 07. 09., 10:25

A Budapest Bank és a Honvédszakszervezet megállapodásának megfelelően kiépült az önálló tagdíjfizetési rendszerünk. Ennek ékes bizonyítékaként - a nem kevés adminisztratív teendő elvégzése után, július 9-én - a Hosz elnöke és alelnökei már át is adták a bank képviselőjének az első csoportos beszedési megbízásokat...  

Az elmúlt napokban Klopfer Szandra, Ferencz Józsefné és Gebri Júlia asszisztensek nagy energiákat mozgósítva készítették elő a csoportos beszedési megbízások feldolgozását, illetve a bank számára történő átadását.

A tagmegtartás további sikere érdekében szakszervezetünk vezetése - tekintettel az augusztus 2-i tagdíjlevonásra - azt kéri, hogy az elkészült csoportos beszedési megbízásokat és adategyeztetési lapokat még ezen a héten küldjék meg az érdekvédelmi ügyvivők, az alapszervezeti- és csoportvezetők a Hosz Központi Iroda részére. Az adatfeldolgozás folytonossága miatt azt is kérjük tisztségviselőinktől, hogy heti rendszerességgel küldjék meg a szükséges nyomtatványokat is. A segítséget előre is köszönjük!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.