2024. 04. 18. csütörtök
Andrea, Ilma
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Sikeres a tagmegtartás

Hosz  |  2013. 07. 09., 10:25

A Budapest Bank és a Honvédszakszervezet megállapodásának megfelelően kiépült az önálló tagdíjfizetési rendszerünk. Ennek ékes bizonyítékaként - a nem kevés adminisztratív teendő elvégzése után, július 9-én - a Hosz elnöke és alelnökei már át is adták a bank képviselőjének az első csoportos beszedési megbízásokat...  

Az elmúlt napokban Klopfer Szandra, Ferencz Józsefné és Gebri Júlia asszisztensek nagy energiákat mozgósítva készítették elő a csoportos beszedési megbízások feldolgozását, illetve a bank számára történő átadását.

A tagmegtartás további sikere érdekében szakszervezetünk vezetése - tekintettel az augusztus 2-i tagdíjlevonásra - azt kéri, hogy az elkészült csoportos beszedési megbízásokat és adategyeztetési lapokat még ezen a héten küldjék meg az érdekvédelmi ügyvivők, az alapszervezeti- és csoportvezetők a Hosz Központi Iroda részére. Az adatfeldolgozás folytonossága miatt azt is kérjük tisztségviselőinktől, hogy heti rendszerességgel küldjék meg a szükséges nyomtatványokat is. A segítséget előre is köszönjük!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.

  Háború Művészete magazin

A Huntington Ingalls Industries newport news-i hajógyárában a közelmúltban kezdték el a befejezéséhez közeledő USS John F. Kennedy (CVN 79) nukleáris meghajtású repülőgép-hordozó elektromágneses katapultjainak tesztelését.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.