2024. 02. 29. csütörtök
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Debrecenben is sikeres a tagmegtartás

Hosz  |  2013. 07. 14., 20:27

Az árvízi védekezés és a más központi feladatokban történt részvétel miatt az MH 5. Bocskai István Lövészdandár állományából is sokkal nagyobb arányban vannak szabadságon és töltik megérdemelt pihenő napjaikat, mint azt a nyári időszak indokolná. Ennek ellenére a debreceni Hosz alapszervezet vezetősége, együttműködve a központi vezetéssel folyamatosan végzi az új tagdíjfizetési rendszerre történő áttérésből következő tagmegtartási kampányt. A helyi kampánynyitó első napján Czövek János elnök és Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező munkatárs, a második napon pedig Bazsik István és Szendrei Zoltán alelnökök vettek részt...

A több helyszínen megtartott előadások és tájékoztatók eredményeként mintegy 150 fő töltötte ki az adategyeztetési nyilatkozatot, illetve írta alá a csoportos beszedési megbízásra felhatalmazó nyomtatványt. Az első két nap előkészítésében és lebonyolításában is nagyon komoly szerepet vállalt Jakubik András kelet-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő és Biri Viktor helyi alapszervezeti vezető, akik a továbbiakban is irányítják és végzik a debreceni alapszervezet teljes tagságára kiterjedő tagszervezési kampányt.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.