2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Debrecenben is sikeres a tagmegtartás

Hosz  |  2013. 07. 14., 20:27

Az árvízi védekezés és a más központi feladatokban történt részvétel miatt az MH 5. Bocskai István Lövészdandár állományából is sokkal nagyobb arányban vannak szabadságon és töltik megérdemelt pihenő napjaikat, mint azt a nyári időszak indokolná. Ennek ellenére a debreceni Hosz alapszervezet vezetősége, együttműködve a központi vezetéssel folyamatosan végzi az új tagdíjfizetési rendszerre történő áttérésből következő tagmegtartási kampányt. A helyi kampánynyitó első napján Czövek János elnök és Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező munkatárs, a második napon pedig Bazsik István és Szendrei Zoltán alelnökök vettek részt...

A több helyszínen megtartott előadások és tájékoztatók eredményeként mintegy 150 fő töltötte ki az adategyeztetési nyilatkozatot, illetve írta alá a csoportos beszedési megbízásra felhatalmazó nyomtatványt. Az első két nap előkészítésében és lebonyolításában is nagyon komoly szerepet vállalt Jakubik András kelet-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő és Biri Viktor helyi alapszervezeti vezető, akik a továbbiakban is irányítják és végzik a debreceni alapszervezet teljes tagságára kiterjedő tagszervezési kampányt.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Spanyolország hamarosan további Eurofighter Typhoon vadászbombázókat vásárolhat. Ez a terv a közelmúltban, az olaszországi Milánóban tartott találkozón merült fel az Eurofighter programban részt vevő 4 nemzet képviselői között.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.