2023. 12. 04. hétfő
Barbara, Borbála
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Teljes körű tájékoztatást kaptak az ÖMT-s egyetemisták

Hosz  |  2013. 07. 23., 07:43

Az egy hónapos alapkiképzésen lévő 150 fő volt a hallgatósága annak, a Honvédszakszervezet működéséről tartott teljes körű tájékoztatónak, melyre a szentendrei Altiszti Akadémia színháztermében került sor. A Hosz érdekvédelmi tevékenységétől a szolgáltatási rendszerén át, az elmúlt időszakban tartott nagy rendezvényekig bezárólag, témakörönként tekintette át előadásában dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező szervezetünk főbb jellemzőit és működési területeit...

A jelenleg egyetemi tanulmányit folytató ÖMT-s jelöltek a nyári egy hónapos alapkiképzésüket követően kerülnek lebiztosításra az egyes katonai szervezetekhez, ahol hosszabb idejü szerződés keretében fognak tartalékos katonai beosztást ellátni. Itt lesz majd lehetőségük a Hosz tagjává válni és igénybe venni az ezzel járó szolgáltatásokat. A kiképzési tervbe illesztett tájékoztató ehhez biztosította teljes körüen a szükséges információkat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.