2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 399 Ft   : 374 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Avatás előtt: Köszöntés és támogatás

Hosz  |  2013. 07. 24., 15:12

A július 27-i altiszti avató ünnepség esküt tevőit köszöntötte Bazsik István alelnök a szentendrei Altiszti Akadémia színháztermében és gratulált az előléptetésük alkalmából. A július 22-i tájékoztató során hangsúlyozta, hogy az érdekvédelmi tevékenység szempontjából nagyon jelentős szerepet tulajdonít a Hosz az altiszteknek. Ebben ajánlott partnerséget és kért együttműködést az avatandó altisztektől az alelnök...

A tájékoztató után Dr. Hajós Dezső szolgáltatási és tagszervező ismertette a Hosz megújulásának koncepcióját és az új tagdíjfizetési rendszert, valamint a tagsági jogviszonyhoz kapcsolódó szolgáltatások körét. A rendezvény végén mintegy 30 fő töltötte ki, illetve adta le az adategyeztetési nyilatkozatot és a csoportos beszedési megbízásra felhatalmazó nyomtatványt, melyben a jelenlévő Lippai Csaba érdekvédelmi ügyvivő is hatékonyan segített.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Befejeződött az Airbus H225M típusú, közepes szállító helikopterek magyar katonai típusalkalmassági vizsgálata. A megrendelt tizenhat többcélú helikopterből kettőt ez év júliusában adnak át az Airbus Helicopters franciaországi, Marignane-i gyártó központjában.

  Háború Művészete magazin

A francia hajóépítő óriásvállalat, a Naval Group 2022 második felében új programba kezdett. Mivel a cég vezetői szerint Franciaország jelentős lemaradásban van a dróntechnológia terén, ezért a Naval Group már csak profiljából adódóan is a személyzet nélküli felszíni hajók terén igyekszik vezető szerepet kivívni magának.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.