2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Elkészült az Egység nyári online kiadása!

Hosz  |  2013. 07. 30., 14:15

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy elkészült az Egység újság nyári online kiadása. Az augusztusi elektronikus lapszám részletesen beszámol a tagszervezési-tagmegtartási kampányunkról, de tudósítást olvashatnak az idei altiszt-avatásról is. A 20 oldalnyi elektronikus változat bő terjedelemben foglalkozik a nyári családi- és fürdőprogramokkal, a győriek legfontosabb kiképzési feladatával, valamint szakszervezetünk és az Egység 2002 Kft. szolgáltatásaival is. Az Egység online kiadását több mint kétezer e-mail címre küldtük ki. Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy szeptemberben újra print változatban jut el tagjaink postaládájába az Egység újság. Jó olvasást, sok hasznos információt mindenkinek!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.