2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Elkészült az Egység nyári online kiadása!

Hosz  |  2013. 07. 30., 14:15

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy elkészült az Egység újság nyári online kiadása. Az augusztusi elektronikus lapszám részletesen beszámol a tagszervezési-tagmegtartási kampányunkról, de tudósítást olvashatnak az idei altiszt-avatásról is. A 20 oldalnyi elektronikus változat bő terjedelemben foglalkozik a nyári családi- és fürdőprogramokkal, a győriek legfontosabb kiképzési feladatával, valamint szakszervezetünk és az Egység 2002 Kft. szolgáltatásaival is. Az Egység online kiadását több mint kétezer e-mail címre küldtük ki. Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy szeptemberben újra print változatban jut el tagjaink postaládájába az Egység újság. Jó olvasást, sok hasznos információt mindenkinek!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.