2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Erzsébet program: Pályáztak, nyertek, nyaralni mentek

Hosz  |  2013. 08. 08., 10:02

Az Erzsébet program keretében, a HM dolgozóknak kiírt, nagycsaládosoknak szóló pályázatra jelentkezett, regisztrált és nyert a Bogdány család. Várpalotai alapszervezeti vezetőnk feleségével és 4 kisfiával augusztus 9-én indult nyaralni. Bogdány Gábor honlapunk szerkesztőjének elmondta azt is, hogy már nagyon várta az egész család a kikapcsolódást, a célpont pedig - ide szerettek volna utazni - Nyíregyháza-Sóstó volt. Itt töltöttek el 3 éjszakát, illetve 4 napot. Élményeikről, benyomásaikról az Egység szeptemberi számában olvashatnak majd.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Befejeződött az Airbus H225M típusú, közepes szállító helikopterek magyar katonai típusalkalmassági vizsgálata. A megrendelt tizenhat többcélú helikopterből kettőt ez év júliusában adnak át az Airbus Helicopters franciaországi, Marignane-i gyártó központjában.

  Háború Művészete magazin

A francia hajóépítő óriásvállalat, a Naval Group 2022 második felében új programba kezdett. Mivel a cég vezetői szerint Franciaország jelentős lemaradásban van a dróntechnológia terén, ezért a Naval Group már csak profiljából adódóan is a személyzet nélküli felszíni hajók terén igyekszik vezető szerepet kivívni magának.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.