2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Hosz vezette a fiatal tisztjelöltek számára tartott tájékoztató dömpinget

Hosz  |  2013. 08. 15., 21:39

A tisztavatásra történő felkészülés programjában kapott helyet a különböző béren kívüli juttatásokat biztosító szervezetek (Honvéd Közszolgálati Nyugdíjpénztár, Honvéd Egészségpénztár) szolgáltatásaikról szóló tájékoztatók sora. Ebben vállalt vezető szerepet a Honvédszakszervezet képviseletében Czövek János elnök, Lippai Csaba érdekvédelmi ügyvivő és Dr. Hajós Dezső tagszervezési és szolgáltatási munkatárs...

Az elnöki bevezetőben elhangzott, hogy milyen nagy jelentőségü esemény előtt állnak a tanulmányaikat befejező hallgatók. A Hosz nevében Czövek János nem csak a közelgő tisztavatásuk alkalmából gratulált a hallgatóság soraiban ülőknek, hanem az első tiszti beosztásuk betöltéséhez is sok sikert kívánt, illetve reményét fejezet ki, hogy az alakulatoknál müködő Hosz alapszervezetek életébe is aktívan bekapcsolódnak majd.

A Hosz tájékoztató során a szervezet egészének felépítésével müködésével és szolgáltatási rendszerével is megismerkedhettek a résztvevők. Ilyen átfogó tájékoztatást kaptak az avatás előtt állók a Nyugdíjpénztárról és az Egészségpénztárról egyaránt. A két órás program végén pedig lehetőség nyílt a csatlakozási dokumentumok kitöltésére, melynek részeként több tíz fiatal tiszt jelölt újította meg Hosz tagságát.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.