2024. 02. 27. kedd
Ákos, Bátor
: 389 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Hosz vezette a fiatal tisztjelöltek számára tartott tájékoztató dömpinget

Hosz  |  2013. 08. 15., 21:39

A tisztavatásra történő felkészülés programjában kapott helyet a különböző béren kívüli juttatásokat biztosító szervezetek (Honvéd Közszolgálati Nyugdíjpénztár, Honvéd Egészségpénztár) szolgáltatásaikról szóló tájékoztatók sora. Ebben vállalt vezető szerepet a Honvédszakszervezet képviseletében Czövek János elnök, Lippai Csaba érdekvédelmi ügyvivő és Dr. Hajós Dezső tagszervezési és szolgáltatási munkatárs...

Az elnöki bevezetőben elhangzott, hogy milyen nagy jelentőségü esemény előtt állnak a tanulmányaikat befejező hallgatók. A Hosz nevében Czövek János nem csak a közelgő tisztavatásuk alkalmából gratulált a hallgatóság soraiban ülőknek, hanem az első tiszti beosztásuk betöltéséhez is sok sikert kívánt, illetve reményét fejezet ki, hogy az alakulatoknál müködő Hosz alapszervezetek életébe is aktívan bekapcsolódnak majd.

A Hosz tájékoztató során a szervezet egészének felépítésével müködésével és szolgáltatási rendszerével is megismerkedhettek a résztvevők. Ilyen átfogó tájékoztatást kaptak az avatás előtt állók a Nyugdíjpénztárról és az Egészségpénztárról egyaránt. A két órás program végén pedig lehetőség nyílt a csatlakozási dokumentumok kitöltésére, melynek részeként több tíz fiatal tiszt jelölt újította meg Hosz tagságát.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

A Gripenek beépített tűzfegyvere, a 27 mm-es Mauser BK 27 revolver-gépágyú több európai harci gép fedélzetén is megtalálható. A története egészen a második világháborúig nyúlik vissza - vagy esetleg még tovább?

  Háború Művészete magazin

Széchenyi 2020 europai szociális alap.