2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Hosz vezette a fiatal tisztjelöltek számára tartott tájékoztató dömpinget

Hosz  |  2013. 08. 15., 21:39

A tisztavatásra történő felkészülés programjában kapott helyet a különböző béren kívüli juttatásokat biztosító szervezetek (Honvéd Közszolgálati Nyugdíjpénztár, Honvéd Egészségpénztár) szolgáltatásaikról szóló tájékoztatók sora. Ebben vállalt vezető szerepet a Honvédszakszervezet képviseletében Czövek János elnök, Lippai Csaba érdekvédelmi ügyvivő és Dr. Hajós Dezső tagszervezési és szolgáltatási munkatárs...

Az elnöki bevezetőben elhangzott, hogy milyen nagy jelentőségü esemény előtt állnak a tanulmányaikat befejező hallgatók. A Hosz nevében Czövek János nem csak a közelgő tisztavatásuk alkalmából gratulált a hallgatóság soraiban ülőknek, hanem az első tiszti beosztásuk betöltéséhez is sok sikert kívánt, illetve reményét fejezet ki, hogy az alakulatoknál müködő Hosz alapszervezetek életébe is aktívan bekapcsolódnak majd.

A Hosz tájékoztató során a szervezet egészének felépítésével müködésével és szolgáltatási rendszerével is megismerkedhettek a résztvevők. Ilyen átfogó tájékoztatást kaptak az avatás előtt állók a Nyugdíjpénztárról és az Egészségpénztárról egyaránt. A két órás program végén pedig lehetőség nyílt a csatlakozási dokumentumok kitöltésére, melynek részeként több tíz fiatal tiszt jelölt újította meg Hosz tagságát.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.