2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ahol már a hétköznapi működés is teljesen NATO kompatibilis

Hosz  |  2013. 09. 04., 19:22

Az MH Pápa Bázis Repülőtér állománygyűlésén résztvevő kollegák a mindennapok során a NATO C17-es szállító repülőgép flotta, valamint annak kiszolgálását végző nemzetközi törzs támogatását végzik. Természetesen az érvényes NATO standardok szerint látják el a kollégák a szolgálati feladataikat a hétköznapok során. A szeptember 2-i állománygyűlésen a Hosz-t képviselő Czövek János elnök arra kapott lehetőséget, hogy a „Honvédszakszervezet megújul” kampány részeként ismertesse az érdekvédelmi tevékenységünk aktuális feladatait és eredményeit, valamint az új tagdíjfizetési rendszerre történő áttérés feladatait...

A hallgatóság soraiban ülő Hosz tagok - a helyszínen megkapott adatlapok kitöltését követően - Bozzayné Horkay Renáta alapszervezeti vezetőnek adják majd le a dokumentumokat, várhatóan minél nagyobb számban.

Az elnöki előadást követően Dr. Hajós Dezső tagszervezési és szolgáltatási munkatárs ismertette a Hosz tagsági viszonyhoz tartozó kedvezményes szolgáltatások rendszerét.

Az állománygyülés hivatalos részének befejezését követően pedig az FHB képviselői az érdeklődők számára tették hozzáférhetővé a Hosz tagság, illetve a honvédségi dolgozók részére létrehozott kedvezményes lakás lízing konstrukció főbb elemeit, valamint az igénylés módjáról szükséges tudnivalókat. 

A hagyományok szerint, idén is megrendezi a Pápai Bázis Repülőtér a nyílt napját. A szeptember 7-i programon a Hosz és az FHB képviselői is jelen lesznek és szükség szerint további tájékoztatást fognak adni az érdeklődők számára.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.