2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ahol már a hétköznapi működés is teljesen NATO kompatibilis

Hosz  |  2013. 09. 04., 19:22

Az MH Pápa Bázis Repülőtér állománygyűlésén résztvevő kollegák a mindennapok során a NATO C17-es szállító repülőgép flotta, valamint annak kiszolgálását végző nemzetközi törzs támogatását végzik. Természetesen az érvényes NATO standardok szerint látják el a kollégák a szolgálati feladataikat a hétköznapok során. A szeptember 2-i állománygyűlésen a Hosz-t képviselő Czövek János elnök arra kapott lehetőséget, hogy a „Honvédszakszervezet megújul” kampány részeként ismertesse az érdekvédelmi tevékenységünk aktuális feladatait és eredményeit, valamint az új tagdíjfizetési rendszerre történő áttérés feladatait...

A hallgatóság soraiban ülő Hosz tagok - a helyszínen megkapott adatlapok kitöltését követően - Bozzayné Horkay Renáta alapszervezeti vezetőnek adják majd le a dokumentumokat, várhatóan minél nagyobb számban.

Az elnöki előadást követően Dr. Hajós Dezső tagszervezési és szolgáltatási munkatárs ismertette a Hosz tagsági viszonyhoz tartozó kedvezményes szolgáltatások rendszerét.

Az állománygyülés hivatalos részének befejezését követően pedig az FHB képviselői az érdeklődők számára tették hozzáférhetővé a Hosz tagság, illetve a honvédségi dolgozók részére létrehozott kedvezményes lakás lízing konstrukció főbb elemeit, valamint az igénylés módjáról szükséges tudnivalókat. 

A hagyományok szerint, idén is megrendezi a Pápai Bázis Repülőtér a nyílt napját. A szeptember 7-i programon a Hosz és az FHB képviselői is jelen lesznek és szükség szerint további tájékoztatást fognak adni az érdeklődők számára.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.