2024. 04. 17. szerda
Rudolf
: 395 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ahol már a hétköznapi működés is teljesen NATO kompatibilis

Hosz  |  2013. 09. 04., 19:22

Az MH Pápa Bázis Repülőtér állománygyűlésén résztvevő kollegák a mindennapok során a NATO C17-es szállító repülőgép flotta, valamint annak kiszolgálását végző nemzetközi törzs támogatását végzik. Természetesen az érvényes NATO standardok szerint látják el a kollégák a szolgálati feladataikat a hétköznapok során. A szeptember 2-i állománygyűlésen a Hosz-t képviselő Czövek János elnök arra kapott lehetőséget, hogy a „Honvédszakszervezet megújul” kampány részeként ismertesse az érdekvédelmi tevékenységünk aktuális feladatait és eredményeit, valamint az új tagdíjfizetési rendszerre történő áttérés feladatait...

A hallgatóság soraiban ülő Hosz tagok - a helyszínen megkapott adatlapok kitöltését követően - Bozzayné Horkay Renáta alapszervezeti vezetőnek adják majd le a dokumentumokat, várhatóan minél nagyobb számban.

Az elnöki előadást követően Dr. Hajós Dezső tagszervezési és szolgáltatási munkatárs ismertette a Hosz tagsági viszonyhoz tartozó kedvezményes szolgáltatások rendszerét.

Az állománygyülés hivatalos részének befejezését követően pedig az FHB képviselői az érdeklődők számára tették hozzáférhetővé a Hosz tagság, illetve a honvédségi dolgozók részére létrehozott kedvezményes lakás lízing konstrukció főbb elemeit, valamint az igénylés módjáról szükséges tudnivalókat. 

A hagyományok szerint, idén is megrendezi a Pápai Bázis Repülőtér a nyílt napját. A szeptember 7-i programon a Hosz és az FHB képviselői is jelen lesznek és szükség szerint további tájékoztatást fognak adni az érdeklődők számára.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Folytatódik a Hadak útján hadtörténeti előadás-sorozat Nagykanizsán, a Halis István Városi Könyvtárban: 2024. április 24-én, 18 órától az egyik legeredményesebb magyar vadászpilótáról, vitéz nemes Molnár László főhadnagyról hallgathatunk meg egy előadást.

  Háború Művészete magazin

„A második világháború alatt legalább huszonnégy – amerikai és szovjet – légitámadás érte Győr városát – legalább ennyiszer zúgtak a szirénák, omlottak le az épületek és menekültek az óvóhelyekre az emberek a bombázások elől.”
Széchenyi 2020 europai szociális alap.