2024. 02. 29. csütörtök
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megint sikeres volt az állatkerti meghívó

Hosz  |  2013. 09. 28., 14:45

A szeptember 14-én megtartott Fővárosi Állatkerti rendezvényünkre a kedvezőtlen időjárás miatt több tagunk nem tudott eljönni, ezért szeptember 28-ra ismételten meghirdettük állatkerti rendezvényünket. Ekkor a korábban megváltott és fel nem használt karszalagok voltak érvényesek, de a további érdeklődőket is szívesen fogadta az Egység 2002 Kft. munkatársa Torner Emilia és dr. Hajós Dezső szolgáltatás -és tagszervező. Az ,,esőnapra\" az igazi napsütéses őszi idő ki is csalogatta tagjainkat. Szeptember 28-án a Fővárosi Állatkertbe több mint kettőszázan - főleg fővárosi tagjaink és családtagjaik - látogattak ki a Hosz szervezésében...

A családi napon - hasonlóan a szeptember 14-i születésnapi rendezvényünkhöz - ezúttal is kedvezményes étkezési lehetőséget biztosító Barlang étterem  dolgozói között egy kedves ismerőssel is találkoztunk.

Történt ugyanis, hogy szakszervezetünk alapító tagja, az Egység újság alapító-főszerkesztője, néhai Borka István fia, Gergely volt felelős ezen a napon a finom ebédért. Tagszervezőnk egy Hosz-os sapkával és lapunk legfrissebb, októberi számával ajándékozta meg - a képünkön jobbra látható - Borka Gergelyt.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.