2023. 05. 28.
Csanád, Emil
: 372 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megint sikeres volt az állatkerti meghívó

Hosz  |  2013. 09. 28., 14:45

A szeptember 14-én megtartott Fővárosi Állatkerti rendezvényünkre a kedvezőtlen időjárás miatt több tagunk nem tudott eljönni, ezért szeptember 28-ra ismételten meghirdettük állatkerti rendezvényünket. Ekkor a korábban megváltott és fel nem használt karszalagok voltak érvényesek, de a további érdeklődőket is szívesen fogadta az Egység 2002 Kft. munkatársa Torner Emilia és dr. Hajós Dezső szolgáltatás -és tagszervező. Az ,,esőnapra\" az igazi napsütéses őszi idő ki is csalogatta tagjainkat. Szeptember 28-án a Fővárosi Állatkertbe több mint kettőszázan - főleg fővárosi tagjaink és családtagjaik - látogattak ki a Hosz szervezésében...

A családi napon - hasonlóan a szeptember 14-i születésnapi rendezvényünkhöz - ezúttal is kedvezményes étkezési lehetőséget biztosító Barlang étterem  dolgozói között egy kedves ismerőssel is találkoztunk.

Történt ugyanis, hogy szakszervezetünk alapító tagja, az Egység újság alapító-főszerkesztője, néhai Borka István fia, Gergely volt felelős ezen a napon a finom ebédért. Tagszervezőnk egy Hosz-os sapkával és lapunk legfrissebb, októberi számával ajándékozta meg - a képünkön jobbra látható - Borka Gergelyt.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:29:17
A LIGA Szakszervezetek 2022. augusztus 8-án fordult Varga Mihály pénzügyminiszterhez, majd október 12-én Dr. Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez a mukavállalók munkába járási költségtérítésének megemelése kapcsán, ahogy erről a honlapunkon is hírt adtunk. Kezdeményeztük a 15 Ft/km-es adómentes térítési összeg megemelését valamint a legalacsonyabb mérték növelését is. A LIGA Szakszervezetek üdvözli a Kormány döntését, amellyel az üzemanyagárak drasztikus emelkedésére reagált, enyhítve ezzel többszázezer munkavállaló napi terhein.

  JETfly Magazin

Az Olasz Légierő és a Brit Királyi Légierő megállapodást írt alá a brit hajózók és oktatók IV. fázisú képzéséről a szardíniai Decimomannuban található Nemzetközi Repülőkiképző Iskolában.

  Háború Művészete magazin

A német-magyar szárazföldi erők együttműködése részeként Magyarországra érkezett Björn F. Schulz dandártábornok, a Bundeswehr Páncélos Iskola parancsnoka, aki május 24-én a tatai MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz látogatott.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.