2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

OKÉT: a jövő heti kormányülésig nincs előrelépés

Hosz  |  2013. 09. 20., 19:24

Ismét a közszféra 2014. évi keresetelemeinek alakulása volt a fő téma az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács (OKÉT) plenáris ülésén. A szeptember 20-i eseményen a legutóbbi OKÉT ülésen közölt szakszervezeti felvetésekkel kapcsolatos intézkedések is szóba kerültek. A plenáris ülésen történteket összegző elnökünk honlapunknak nyilatkozva elmondta, hogy a korábbi munkavállalói előterjesztések továbbra is élnek, sajnos azonban továbbra sincs előrelépés. A kormányoldal arról tájékoztatott, hogy a közszféra béremelésének szükségessége a szeptember 25-i kormányülésen újra napirendre kerül.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.