2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megkezdődtek a tárgyalások a 2013. évi bérmaradványról

Hosz  |  2013. 10. 22., 11:47

A HÉF legutóbbi ülésén elhangzottaknak megfelelően szakszervezetünk, a munkavállalói oldallal közösen levélben fordult a HM Védelemgazdasági Hivatal (VGH) főigazgatójához, Steigler József ezredeshez, hogy a 2013. évi bérmaradvány terhére vizsgálja meg az állomány részére történő egyszeri kifizetés lehetőségét. Az első, október 18-i egyeztetésen történtekről az alábbiakban olvashat...   

Az eseményen szakszervezetünket Czövek János elnök és Bazsik István alelnök, míg a Védelemgazdasági Hivatalt dr. Balla Tibor ezredes, főigazgató-helyettes, dr. Bársony Krisztina ezredes, igazgató, Mészáros Gabriella alezredes és Szécsi László őrnagy képviselte. Az első egyeztetésen a VGH vezetői arról tájékoztatták a szakszervezetek vezetőit, hogy jelenleg nem áll rendelkezése 2013. évi bérmaradványban olyan összeg, mely lehetővé tenné az egyszeri kifizetést.

A tárgyalások hamarosan folytatódnak.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.