2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megkezdődtek a tárgyalások a 2013. évi bérmaradványról

Hosz  |  2013. 10. 22., 11:47

A HÉF legutóbbi ülésén elhangzottaknak megfelelően szakszervezetünk, a munkavállalói oldallal közösen levélben fordult a HM Védelemgazdasági Hivatal (VGH) főigazgatójához, Steigler József ezredeshez, hogy a 2013. évi bérmaradvány terhére vizsgálja meg az állomány részére történő egyszeri kifizetés lehetőségét. Az első, október 18-i egyeztetésen történtekről az alábbiakban olvashat...   

Az eseményen szakszervezetünket Czövek János elnök és Bazsik István alelnök, míg a Védelemgazdasági Hivatalt dr. Balla Tibor ezredes, főigazgató-helyettes, dr. Bársony Krisztina ezredes, igazgató, Mészáros Gabriella alezredes és Szécsi László őrnagy képviselte. Az első egyeztetésen a VGH vezetői arról tájékoztatták a szakszervezetek vezetőit, hogy jelenleg nem áll rendelkezése 2013. évi bérmaradványban olyan összeg, mely lehetővé tenné az egyszeri kifizetést.

A tárgyalások hamarosan folytatódnak.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.