2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tatán is siker volt a Hosz jelenléte a véradó napon

Hosz  |  2013. 11. 25., 10:25

A Hosz több alapszervezeténél is jól bevált módszer, hogy az alakulat véradó napjához kapcsolódóan információs pultot üzemeltetnek az esemény helyszínén. Természetesen ebben is hagyományteremtően élen jár a Hosz tatai alapszervezete, ahol a dandár segélyhelyén, november 22-én megrendezett véradónapon Németh Nándor területi ügyvivő tájékoztatta a Hosz megújulásáról és új tagdíjfizetési rendszeréről a rendezvényre érkező önkénteseket... 

 

A tatai véradó napon több mint 70 katona adott önkéntesen vért. A hatékonyságot pedig az dicséri, hogy 10 fő csatlakozott a Hosz új tagdíjfizetési rendszeréhez.

 

 

 

 

 

 

Az alapszervezeti vezető Horváth Józsefné személyes példamutatását pedig az példázza, hogy Ő is tagja volt az aznap önkéntesen vért adó katonák csoportjának.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.