2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tatán is siker volt a Hosz jelenléte a véradó napon

Hosz  |  2013. 11. 25., 10:25

A Hosz több alapszervezeténél is jól bevált módszer, hogy az alakulat véradó napjához kapcsolódóan információs pultot üzemeltetnek az esemény helyszínén. Természetesen ebben is hagyományteremtően élen jár a Hosz tatai alapszervezete, ahol a dandár segélyhelyén, november 22-én megrendezett véradónapon Németh Nándor területi ügyvivő tájékoztatta a Hosz megújulásáról és új tagdíjfizetési rendszeréről a rendezvényre érkező önkénteseket... 

 

A tatai véradó napon több mint 70 katona adott önkéntesen vért. A hatékonyságot pedig az dicséri, hogy 10 fő csatlakozott a Hosz új tagdíjfizetési rendszeréhez.

 

 

 

 

 

 

Az alapszervezeti vezető Horváth Józsefné személyes példamutatását pedig az példázza, hogy Ő is tagja volt az aznap önkéntesen vért adó katonák csoportjának.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.