2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti Mikulás a Stefánián!

Hosz  |  2013. 12. 10., 07:28

December 8-án - a gyerekek nagy örömére - a Honvéd Kulturális Központba érkezett a télapó. A helyőrségi mikulás rendezvényt a MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandárnál működő Hosz alapszervezet is támogatta...

A Garda Zoltán vezette alapszervezetnek köszönhető, hogy tagjaink gyermekei a mikulásvárás közben kézmüves foglalkozáson vehettek részt. A programszervezés szorgos tennivalóiból ez alkalommal is kivette részét Lippai Csaba budapesti érdekvédelmi ügyvivő.  

A gyerekek és szüleik is képeslapot készíthettek, ragaszthattak, színezhettek, de mikulással kapcsolatos tárgyakat is alkothattak.

Képünkön látható Tancsa Zoltán Hosz csoportvezető és kedves családja is nagyon jól érezte magát.

Ezt követően közel egyórás müsorral szórakoztatták a családokat.

A Magyar Honvédség Kulturális Központjának színháztermében közel ötszáz fő érezhette jól magát.

A nap fénypontja a mikulással és a manókkal való találkozó volt. Az ajándékosztás és a közös fényképezés tette fel a koronát az ünnepi eseményre.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.