2023. 06. 01. csütörtök
Tünde
: 371 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti Mikulás a Stefánián!

Hosz  |  2013. 12. 10., 07:28

December 8-án - a gyerekek nagy örömére - a Honvéd Kulturális Központba érkezett a télapó. A helyőrségi mikulás rendezvényt a MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandárnál működő Hosz alapszervezet is támogatta...

A Garda Zoltán vezette alapszervezetnek köszönhető, hogy tagjaink gyermekei a mikulásvárás közben kézmüves foglalkozáson vehettek részt. A programszervezés szorgos tennivalóiból ez alkalommal is kivette részét Lippai Csaba budapesti érdekvédelmi ügyvivő.  

A gyerekek és szüleik is képeslapot készíthettek, ragaszthattak, színezhettek, de mikulással kapcsolatos tárgyakat is alkothattak.

Képünkön látható Tancsa Zoltán Hosz csoportvezető és kedves családja is nagyon jól érezte magát.

Ezt követően közel egyórás müsorral szórakoztatták a családokat.

A Magyar Honvédség Kulturális Központjának színháztermében közel ötszáz fő érezhette jól magát.

A nap fénypontja a mikulással és a manókkal való találkozó volt. Az ajándékosztás és a közös fényképezés tette fel a koronát az ünnepi eseményre.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

Két év rekordveszteség után újra nyereséges évet zárt tavaly a Budapest Airport, így a vállalatnak sikerült a koronavírus-járvány ideje alatt felhalmozott súlyos veszteségből némileg lefaragnia.

  Háború Művészete magazin

1942 tavaszán, a megtépázott amerikai USS Houston és az ausztrál HMAS Perth cirkálók, a Jáva-tengeren előző nap vívott tengeri csata túlélőiként, a Jáva és Szumátra között húzódó Szunda-szoroson át próbáltak egérutat nyerni a megállíthatatlanul előrenyomuló japánok elől. Nem jártak sikerrel és sorsukat sokáig homály fedte.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.