2024. 03. 01. péntek
Albin
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti Mikulás a Stefánián!

Hosz  |  2013. 12. 10., 07:28

December 8-án - a gyerekek nagy örömére - a Honvéd Kulturális Központba érkezett a télapó. A helyőrségi mikulás rendezvényt a MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandárnál működő Hosz alapszervezet is támogatta...

A Garda Zoltán vezette alapszervezetnek köszönhető, hogy tagjaink gyermekei a mikulásvárás közben kézmüves foglalkozáson vehettek részt. A programszervezés szorgos tennivalóiból ez alkalommal is kivette részét Lippai Csaba budapesti érdekvédelmi ügyvivő.  

A gyerekek és szüleik is képeslapot készíthettek, ragaszthattak, színezhettek, de mikulással kapcsolatos tárgyakat is alkothattak.

Képünkön látható Tancsa Zoltán Hosz csoportvezető és kedves családja is nagyon jól érezte magát.

Ezt követően közel egyórás müsorral szórakoztatták a családokat.

A Magyar Honvédség Kulturális Központjának színháztermében közel ötszáz fő érezhette jól magát.

A nap fénypontja a mikulással és a manókkal való találkozó volt. Az ajándékosztás és a közös fényképezés tette fel a koronát az ünnepi eseményre.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.