2023. 04. 01. szombat
Hugó
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Vodafone tájékoztatója

Hosz  |  2013. 12. 20., 10:49

A Honvédszakszervezet tagjai jelezték, hogy a Hosz flottához tartozó mobil előfizetések utolsó számláján magasabb díj szerepel, mint korábban. A felmerült problémával felkerestük a Vodafone-t, akik az alábbi tájékoztatást adták ki részünkre:

„A Honvédszakszervezet és a LIGA flotta közös hívócsoportba való rendelése technikai okok miatt nem teljes mértékben valósult meg, ezért elnézését kérjük. Ebből adódóan előfordulhat, hogy ezzel összefüggő tételeket tévesen számoltunk fel és számláztunk ki. A technikai hibát helyreállítottuk, így biztosíthatjuk a felől, hogy a LIGA és a HOSZ flottatagok már teljes mértékben és korlátlanul díjmentesen beszélhetnek egymással. 2014 januárjában helyesbítő számlát kapnak, amelyben minden hívás korrektül, a díjmentes hívásokkal együtt megfelelően lesz kiszámlázva. Megértését és türelmét köszönjük, a hibáért még egyszer elnézését kérjük!”

Vodafone

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.