2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

KÖZDEMOSZ sajtótájékoztató

Hosz  |  2013. 12. 20., 13:56

A SZEF Városliget fasori székházában december 16-án az Operatív Bizottság sajtó tájékoztatót tartott. Itt a Bizottság tagjai megfogalmazták a 28 szakszervezet fő követeléseit és annak indokait. Illetve annak szándékát is kifejezték, hogy továbbra is tárgyalásos formában kívánják a helyzetet megoldani. Várják a kormány ajánlatát. Kilátásba helyezték a szakszervezet politikai eszközök használatát, ha határos időn belül a tárgyalások nem folytatódnak…

A szakszervezetek vezetői másnap találkoztak ismét a SZEF székházban. A Honvédszakszervezetet Szendrei Zoltán alelnök képviselte. Az egyeztetés a helyzetértékeléssel kezdődött, majd a további lépések tervezésének lehetőségeiről szóltak. A közelgő ünnepekre való tekintettel a konkrét javaslatokat 2014. január 7-én vitatják meg.

 Szendrei Zoltán Fotó: Kiséri-Nagy Ferenc

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.