2023. 05. 28.
Csanád, Emil
: 372 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Elnöki tájékoztató a székesfehérvári nyugállományú alapszervezetnél

Hosz  |  2014. 02. 12., 10:20

Székesfehérváron 2014. február 06-án a helyi nyugállományú tagjaink részére tartott tájékoztatót Czövek János a Honvédszakszervezet elnöke. Az Elnöki tájékoztató előtt Bálint Zoltán a nyugállományú alapszervezet vezetője beszámolójában értékelte az elmúlt évet, a megjelentek betekintést nyerhettek az elmúlt év pénzfelhasználásáról, értesültek a szervezett programok sikeréről, a tagság létszámának bővüléséről, valamint a szociális juttatásokról…

A 2014-es évi tervezett programjaikat, célkitüzéseiket a jelenlegi tagsági létszám ismeretében és a pénzügyi fedezet figyelembevételével teljesíthetőnek ítélte. A résztvevők tájékoztatást kaptak a tagdíjbefizetés lehetőségeiről, a helyszíni befizetéseket követően a tagkártya érvényesítő matricák kiosztásra kerültek tagjainknak.Czövek János elnök tájékoztatta a tagságot a Honvédszakszervezet törekvéseiről, jelenlegi helyzetéről és a nyugdíjasokat érintő kérdésekről. A kérdésekre válaszolva elmondta, hogy az új Hjt. bevezetésével kapcsolatosan milyen szakmai egyeztetések folytak, a hivatásos és szerződéses állomány új tagdíjfizetési rendszere hogyan müködik, milyen nehézségekkel kellett számolni és milyen eredményeket értünk el. Németh Nándor érdekképviseleti ügyvivő tájékoztatta a tagságot a szolgáltatások igénybevételének lehetőségeiről.

Németh NándorFotó: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:29:17
A LIGA Szakszervezetek 2022. augusztus 8-án fordult Varga Mihály pénzügyminiszterhez, majd október 12-én Dr. Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez a mukavállalók munkába járási költségtérítésének megemelése kapcsán, ahogy erről a honlapunkon is hírt adtunk. Kezdeményeztük a 15 Ft/km-es adómentes térítési összeg megemelését valamint a legalacsonyabb mérték növelését is. A LIGA Szakszervezetek üdvözli a Kormány döntését, amellyel az üzemanyagárak drasztikus emelkedésére reagált, enyhítve ezzel többszázezer munkavállaló napi terhein.

  JETfly Magazin

Az Olasz Légierő és a Brit Királyi Légierő megállapodást írt alá a brit hajózók és oktatók IV. fázisú képzéséről a szardíniai Decimomannuban található Nemzetközi Repülőkiképző Iskolában.

  Háború Művészete magazin

A német-magyar szárazföldi erők együttműködése részeként Magyarországra érkezett Björn F. Schulz dandártábornok, a Bundeswehr Páncélos Iskola parancsnoka, aki május 24-én a tatai MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz látogatott.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.