2024. 03. 02. szombat
Lujza
: 394 Ft   : 364 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Elnöki tájékoztató a székesfehérvári nyugállományú alapszervezetnél

Hosz  |  2014. 02. 12., 10:20

Székesfehérváron 2014. február 06-án a helyi nyugállományú tagjaink részére tartott tájékoztatót Czövek János a Honvédszakszervezet elnöke. Az Elnöki tájékoztató előtt Bálint Zoltán a nyugállományú alapszervezet vezetője beszámolójában értékelte az elmúlt évet, a megjelentek betekintést nyerhettek az elmúlt év pénzfelhasználásáról, értesültek a szervezett programok sikeréről, a tagság létszámának bővüléséről, valamint a szociális juttatásokról…

A 2014-es évi tervezett programjaikat, célkitüzéseiket a jelenlegi tagsági létszám ismeretében és a pénzügyi fedezet figyelembevételével teljesíthetőnek ítélte. A résztvevők tájékoztatást kaptak a tagdíjbefizetés lehetőségeiről, a helyszíni befizetéseket követően a tagkártya érvényesítő matricák kiosztásra kerültek tagjainknak.Czövek János elnök tájékoztatta a tagságot a Honvédszakszervezet törekvéseiről, jelenlegi helyzetéről és a nyugdíjasokat érintő kérdésekről. A kérdésekre válaszolva elmondta, hogy az új Hjt. bevezetésével kapcsolatosan milyen szakmai egyeztetések folytak, a hivatásos és szerződéses állomány új tagdíjfizetési rendszere hogyan müködik, milyen nehézségekkel kellett számolni és milyen eredményeket értünk el. Németh Nándor érdekképviseleti ügyvivő tájékoztatta a tagságot a szolgáltatások igénybevételének lehetőségeiről.

Németh NándorFotó: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.

  JETfly Magazin

A Gripen legújabb generációjának számító E változatból Svédország mellett eddig csak Brazília rendelt, ezért a gyártó világszerte új vásárlókat keres: jelenleg európai, ázsiai és dél-amerikai országokkal zajlanak tárgyalások.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.