2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 386 Ft   : 355 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ülésezett az ellenőrző bizottság

Hosz  |  2014. 02. 14., 13:48

Az Ellenőrző Bizottság 2014. február 11-én tartotta ülését a Honvédszakszervezet központi irodájában, melynek keretében ellenőrizte a központi iroda pénztárát, az előlegek elszámolását, a tagdíjnyilvántartás és a tagdíjfizetés helyzetét is…

Czövek János a Hosz elnökének tájékoztatója után a Küldöttgyülésen elfogadott költségvetés alapján az EB elkészítette az éves pénzfelhasználási tervét. Előzetesen elkészült az EB éves elfoglaltsági és ellenőrzési terve is. Itt fő szempont az alapszervezetek által felhasználható pénzeszközök nagysága, a legutóbbi ellenőrzések dátuma és az eddig feltárt hiányosságok visszaellenőrzése volt.

Az EB végül - a Hosz elnökségi ülésén felmerültek alapján - az alapszervezetek alakításának alapszabály szerinti szabályait vitatta meg.

Katócs ZsoltFotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.