2023. 09. 21. csütörtök
Máté, Mirella
: 386 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Mi van a kosárban?

Hosz  |  2014. 03. 18., 16:14

Szakszervezetünk 2014-ben is folytatja megújulási kampányát, amelynek sok más mellett a kommunikáció átalakítása is részét képezi. Ahogy azt minden érdeklődő tapasztalhatta, az Egység újság kéthavonta jelenik meg, a cikkeket saját tapasztalataik alapján tisztségviselőink írják.

Újdonság az is, hogy az aktív tagság részére már nem postai úton továbbítjuk folyóiratunkat. A terjesztés mostantól a Metropol újságtól már ismert terjesztő kosaras rendszerben müködik…

Ennek érdekében minden laktanyába telepítettünk egy-egy terjesztő kosarat. (Az első 20 db kihelyezése már meg is történt). Mindazok mellet, hogy ennek a technikai megoldásnak a költségei töredékét képezik a korábbi postai terjesztésnek, egyértelmü haszna az, hogy kizárólag az érdeklődőkhöz jut el az újság. Nincs fölöslegesen kiküldött példány, a maradvány példányok összesítésével jól tervezhető a következő példányszám, illetve a terjesztőkosár a szakszervezeti akciók, kedvezmények hirdetésére is jól felhasználható felület. Tapasztalataink alapján a terjesztőkosaras újságok ismertsége, valamint az irántuk jelentkező érdeklődés lényegesen magasabb, mint a postai terjesztésü kiadványoké.

Az újítás iránya remélhetőleg a törzsközönség elégedettségére is szolgál. Természetesen további változások is várhatóak, illetve folyamatban vannak. A honlap látogatói is tapasztalhatták, hogy teljes körü tartalmi felülvizsgált történt, ennek eredményeit már élvezhetik is tagjaink, további tervek között pedig szerepel az újság és a honlap arculatának év végére időzített cseréje, valamint a szakszervezetet is érintő hazai hírek bemutatására, egy tallózó rovat bevezetése. Reméljük, mindezekkel és természetesen érdekvédelmi, érdekképviseleti munkánkkal is rászolgálunk bizalmukra.

Legyen továbbra is a Honvédszakszervezet tagja, a honlapunk (www.hsz.hu)  és az Egység újság olvasója!

Bazsik István  Fotó: I. Honvéd Tüzszerész és Hadihajós Ezred

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 07. 10., 10:55
2023. június 22-én a GFM Foglalkoztatás-felügyeleti Irányítási Főosztálya tájékoztatást adott ki a rendkívüli hőségben történő munkavégzés szabályairól. Miskéri László, a LIGA Szakszervezetek munkavédelmi szakértője szerint a folyadékveszteség pótlása elengedhetetlen.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők
2023-07-11 11:06:10
A Honvédszakszervezet 2023. 07. 08-án a Budapesttől alig 65 km-re található Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén tartotta a szakszervezeti fürdőnap rendezvényét a Magyar Honvédség 175. évfordulójára kiírt programsorozat keretében…
2023-07-10 10:53:05
A szakszervezetek szerint a reálbérek értékének megőrzése érdekében év közben minimum 5-7 százalékos korrekcióra lenne szükség a minimálbér és a garantált bérminimum esetében. Múlt csütörtökön már tárgyalóasztalhoz ültek a munkáltatók és a munkavállalók – mondta az InfoRádiónak a Liga Szakszervezetek elnöke.
2023-07-10 10:50:07
2023. június 19-én a kormány kihirdette, hogy augusztustól SZÉP-kártyával is lehet hidegélelmiszert vásárolni. A szakszervezetek, köztük a LIGA Szakszervezetek, többször sürgették már ezt a megoldást...

  JETfly Magazin

Egy egészen friss hír nyugati szomszédunktól: a 2023. szeptember 20-i bejelentés értelmében Ausztria - hazánkhoz hasonlóan - szintén a brazil KC-390-es közepes, többfeladatú katonai szállító repülőgépet vásárolja meg.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.