2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Mi van a kosárban?

Hosz  |  2014. 03. 18., 16:14

Szakszervezetünk 2014-ben is folytatja megújulási kampányát, amelynek sok más mellett a kommunikáció átalakítása is részét képezi. Ahogy azt minden érdeklődő tapasztalhatta, az Egység újság kéthavonta jelenik meg, a cikkeket saját tapasztalataik alapján tisztségviselőink írják.

Újdonság az is, hogy az aktív tagság részére már nem postai úton továbbítjuk folyóiratunkat. A terjesztés mostantól a Metropol újságtól már ismert terjesztő kosaras rendszerben müködik…

Ennek érdekében minden laktanyába telepítettünk egy-egy terjesztő kosarat. (Az első 20 db kihelyezése már meg is történt). Mindazok mellet, hogy ennek a technikai megoldásnak a költségei töredékét képezik a korábbi postai terjesztésnek, egyértelmü haszna az, hogy kizárólag az érdeklődőkhöz jut el az újság. Nincs fölöslegesen kiküldött példány, a maradvány példányok összesítésével jól tervezhető a következő példányszám, illetve a terjesztőkosár a szakszervezeti akciók, kedvezmények hirdetésére is jól felhasználható felület. Tapasztalataink alapján a terjesztőkosaras újságok ismertsége, valamint az irántuk jelentkező érdeklődés lényegesen magasabb, mint a postai terjesztésü kiadványoké.

Az újítás iránya remélhetőleg a törzsközönség elégedettségére is szolgál. Természetesen további változások is várhatóak, illetve folyamatban vannak. A honlap látogatói is tapasztalhatták, hogy teljes körü tartalmi felülvizsgált történt, ennek eredményeit már élvezhetik is tagjaink, további tervek között pedig szerepel az újság és a honlap arculatának év végére időzített cseréje, valamint a szakszervezetet is érintő hazai hírek bemutatására, egy tallózó rovat bevezetése. Reméljük, mindezekkel és természetesen érdekvédelmi, érdekképviseleti munkánkkal is rászolgálunk bizalmukra.

Legyen továbbra is a Honvédszakszervezet tagja, a honlapunk (www.hsz.hu)  és az Egység újság olvasója!

Bazsik István  Fotó: I. Honvéd Tüzszerész és Hadihajós Ezred

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.