2024. 04. 19. péntek
Emma
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Mi van a kosárban?

Hosz  |  2014. 03. 18., 16:14

Szakszervezetünk 2014-ben is folytatja megújulási kampányát, amelynek sok más mellett a kommunikáció átalakítása is részét képezi. Ahogy azt minden érdeklődő tapasztalhatta, az Egység újság kéthavonta jelenik meg, a cikkeket saját tapasztalataik alapján tisztségviselőink írják.

Újdonság az is, hogy az aktív tagság részére már nem postai úton továbbítjuk folyóiratunkat. A terjesztés mostantól a Metropol újságtól már ismert terjesztő kosaras rendszerben müködik…

Ennek érdekében minden laktanyába telepítettünk egy-egy terjesztő kosarat. (Az első 20 db kihelyezése már meg is történt). Mindazok mellet, hogy ennek a technikai megoldásnak a költségei töredékét képezik a korábbi postai terjesztésnek, egyértelmü haszna az, hogy kizárólag az érdeklődőkhöz jut el az újság. Nincs fölöslegesen kiküldött példány, a maradvány példányok összesítésével jól tervezhető a következő példányszám, illetve a terjesztőkosár a szakszervezeti akciók, kedvezmények hirdetésére is jól felhasználható felület. Tapasztalataink alapján a terjesztőkosaras újságok ismertsége, valamint az irántuk jelentkező érdeklődés lényegesen magasabb, mint a postai terjesztésü kiadványoké.

Az újítás iránya remélhetőleg a törzsközönség elégedettségére is szolgál. Természetesen további változások is várhatóak, illetve folyamatban vannak. A honlap látogatói is tapasztalhatták, hogy teljes körü tartalmi felülvizsgált történt, ennek eredményeit már élvezhetik is tagjaink, további tervek között pedig szerepel az újság és a honlap arculatának év végére időzített cseréje, valamint a szakszervezetet is érintő hazai hírek bemutatására, egy tallózó rovat bevezetése. Reméljük, mindezekkel és természetesen érdekvédelmi, érdekképviseleti munkánkkal is rászolgálunk bizalmukra.

Legyen továbbra is a Honvédszakszervezet tagja, a honlapunk (www.hsz.hu)  és az Egység újság olvasója!

Bazsik István  Fotó: I. Honvéd Tüzszerész és Hadihajós Ezred

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.

  Háború Művészete magazin

A Huntington Ingalls Industries newport news-i hajógyárában a közelmúltban kezdték el a befejezéséhez közeledő USS John F. Kennedy (CVN 79) nukleáris meghajtású repülőgép-hordozó elektromágneses katapultjainak tesztelését.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.