2024. 02. 26. hétfő
Edina
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kihelyezésre kerültek az egységes formavilágot megjelenítő újságtartók

Hosz  |  2014. 03. 20., 13:10

Mint ismeretes a Honvédszakszervezet aktív tagjainak a 2014. évben összesen 6 alkalommal az alapszervezeti vezetőkön keresztül kerül kiosztásra az Egység újság.  A folyóiratokat a költségtakarékosság jegyében egységes formájú újságtartókon veheti át a tagság, az eddig megszokott gyakorlattal, a megadott lakcímre történő kipostázással szemben.

MH 25. Klapka György Lövészdandár alapszervezeti vezetője, Horváth Józsefné

Az újságtartók a katonai szervezetek parancsnokai engedélyével kerültek elhelyezésre, figyelembe véve az állomány számára a hozzáférhetőséget. A célszerüséget figyelembe véve a laktanyák kapuinál, étkezdéknél, könyvtárakban, de néhány helyszínen az alapszervezeti vezető által üzemeltetett Hosz hirdetőtábláknál találhatók meg az írott médiatárolók.

MH Bakony Harckiképző Központ alapszervezeti vezetője, Bogdány Gábor

Az alapszervezeti vezetőinknek az Egység újság tagjaink részére történő eljuttatásával, kiosztásával tovább nőtt a közösség érdekében végzett tevékenységük, ezúton köszönjük az állomány érdekében végzett munkájukat.

Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

A Gripenek beépített tűzfegyvere, a 27 mm-es Mauser BK 27 revolver-gépágyú több európai harci gép fedélzetén is megtalálható. A története egészen a második világháborúig nyúlik vissza - vagy esetleg még tovább?

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.