2023. 06. 01. csütörtök
Tünde
: 371 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kihelyezésre kerültek az egységes formavilágot megjelenítő újságtartók

Hosz  |  2014. 03. 20., 13:10

Mint ismeretes a Honvédszakszervezet aktív tagjainak a 2014. évben összesen 6 alkalommal az alapszervezeti vezetőkön keresztül kerül kiosztásra az Egység újság.  A folyóiratokat a költségtakarékosság jegyében egységes formájú újságtartókon veheti át a tagság, az eddig megszokott gyakorlattal, a megadott lakcímre történő kipostázással szemben.

MH 25. Klapka György Lövészdandár alapszervezeti vezetője, Horváth Józsefné

Az újságtartók a katonai szervezetek parancsnokai engedélyével kerültek elhelyezésre, figyelembe véve az állomány számára a hozzáférhetőséget. A célszerüséget figyelembe véve a laktanyák kapuinál, étkezdéknél, könyvtárakban, de néhány helyszínen az alapszervezeti vezető által üzemeltetett Hosz hirdetőtábláknál találhatók meg az írott médiatárolók.

MH Bakony Harckiképző Központ alapszervezeti vezetője, Bogdány Gábor

Az alapszervezeti vezetőinknek az Egység újság tagjaink részére történő eljuttatásával, kiosztásával tovább nőtt a közösség érdekében végzett tevékenységük, ezúton köszönjük az állomány érdekében végzett munkájukat.

Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

Két év rekordveszteség után újra nyereséges évet zárt tavaly a Budapest Airport, így a vállalatnak sikerült a koronavírus-járvány ideje alatt felhalmozott súlyos veszteségből némileg lefaragnia.

  Háború Művészete magazin

1942 tavaszán, a megtépázott amerikai USS Houston és az ausztrál HMAS Perth cirkálók, a Jáva-tengeren előző nap vívott tengeri csata túlélőiként, a Jáva és Szumátra között húzódó Szunda-szoroson át próbáltak egérutat nyerni a megállíthatatlanul előrenyomuló japánok elől. Nem jártak sikerrel és sorsukat sokáig homály fedte.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.