2024. 04. 12. péntek
Gyula
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ismét LIGA családi- és sportnap volt május elsején

Hosz  |  2014. 05. 05., 16:55

A LIGA Szakszervezetek családi- és sportnapot rendezett 2014. május elsején a BVSC Szőnyi úti Sporttelepén. Az egész napos rendezvénysorozat az Ajtósi Dürer soron lévő Szakszervezeti emlékműnél kezdődött flashmob-bal és Gaskó István LIGA Szakszervezeti elnök sajtótájékoztatójával.

A megnyitó után a Magyar Honvédség vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár 32. Budapest Őr- és Díszezred Zenekara nagy sikerü produkcióval alapozta meg a rendezvény jó hangulatát.

A rendezvényen részt vettek a Honvédszakszervezet elnökségének tagjai és tisztségviselői, a MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár alapszervezetének, valamint a MH Hadkiegészítő Központi Nyilvántartó Parancsnokság alapszervezetének tagjai.

A majálison fellépett többek között Vikidál Gyula, az European Operett Produkció, Roy és Ádám, valamint az Irigy Hónaljmirigy.

A kispályás focibajnokságon kilenc csapat sportszerüen versenyzett.

Az uszodát rengetegen vették igénybe, a családok részére pedig a LIGA Ifjúsági Tagozat szervezett gyermekprogramokat. Közülük is kiemelkedő a gyermekrajz verseny és az ugrálóvár, illetve az arcfestés és a lufihajtogató bohóc.

A BVSC sportpályán végig szép volt az idő, két rövid záportól eltekintve, amely azonban senkinek nem szegte kedvét.

A nap végére elfogyott az ökörsült, a malacsült, és a számtalan grillcsirke, sültkolbász is. A legnagyobb ovációt az Irigy Hónaljmirigy koncertje váltotta ki, de a napot záró latintánc-bemutató is megmozgatta a közönséget.

A Honvédszakszervezet tagjai nagyon jól érezték magukat, jövőre is szívesen részt vesznek a majálison.

LIGA-HoszFotó: Garda Zoltán, Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

2024. április 12-én, pénteken nem sokkal fél 10 után érkezett meg Kecskemétre a magyar részre készült, PT-ZHP ideiglenes lajstrommal ellátott KC-390-es katonai szállítógép. Helyszíni fotókkal frissítjük cikkünket!

  Háború Művészete magazin

2024. április 12-től három hétig a kecskeméti repülőbázison tartózkodik a magyar részre gyártott KC-390 katonai szállítórepülőgép – tájékoztatott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.