2023. 06. 06. kedd
Cintia, Norbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ismét LIGA családi- és sportnap volt május elsején

Hosz  |  2014. 05. 05., 16:55

A LIGA Szakszervezetek családi- és sportnapot rendezett 2014. május elsején a BVSC Szőnyi úti Sporttelepén. Az egész napos rendezvénysorozat az Ajtósi Dürer soron lévő Szakszervezeti emlékműnél kezdődött flashmob-bal és Gaskó István LIGA Szakszervezeti elnök sajtótájékoztatójával.

A megnyitó után a Magyar Honvédség vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár 32. Budapest Őr- és Díszezred Zenekara nagy sikerü produkcióval alapozta meg a rendezvény jó hangulatát.

A rendezvényen részt vettek a Honvédszakszervezet elnökségének tagjai és tisztségviselői, a MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár alapszervezetének, valamint a MH Hadkiegészítő Központi Nyilvántartó Parancsnokság alapszervezetének tagjai.

A majálison fellépett többek között Vikidál Gyula, az European Operett Produkció, Roy és Ádám, valamint az Irigy Hónaljmirigy.

A kispályás focibajnokságon kilenc csapat sportszerüen versenyzett.

Az uszodát rengetegen vették igénybe, a családok részére pedig a LIGA Ifjúsági Tagozat szervezett gyermekprogramokat. Közülük is kiemelkedő a gyermekrajz verseny és az ugrálóvár, illetve az arcfestés és a lufihajtogató bohóc.

A BVSC sportpályán végig szép volt az idő, két rövid záportól eltekintve, amely azonban senkinek nem szegte kedvét.

A nap végére elfogyott az ökörsült, a malacsült, és a számtalan grillcsirke, sültkolbász is. A legnagyobb ovációt az Irigy Hónaljmirigy koncertje váltotta ki, de a napot záró latintánc-bemutató is megmozgatta a közönséget.

A Honvédszakszervezet tagjai nagyon jól érezték magukat, jövőre is szívesen részt vesznek a majálison.

LIGA-HoszFotó: Garda Zoltán, Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.