2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

„Mind egy szálig” jótékonysági kampány - Székesfehérvárról immár második alkalommal indult útjára

Hosz  |  2014. 05. 26., 16:11

Az összegyűlt adományokat a hadigondozottak, a hadiárvák megsegítésére és a hadisírok gondozására ajánlják fel. A „Mind egy szálig” elnevezésű kampány jelképe a Székesfehérvári diákok által készített pünkösdi rózsa.

Két helyszínen, a Városháztéren és a Hősök terén vásárolhattak a városlakók a papírból készített virágokból. A karitatív programsorozat a Honvédelem Napján vette kezdetét és május 25-ig tart. Honvédszakszervezetünk a Hősök Napján május 23-án 13.00-15.30-ig müködtetett látogatópontot a Városháza téren.

Az adománygyüjtősen szakszervezetünket Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező, valamint Németh Nándor érdekvédelmi ügyvivő képviselte. Munkájukat az Árpád Szakképző Iskola és Kollégium tanulói segítették, melynek eredményeként közel 30 000 Ft adomány gyült össze, köszönhetően a képviselőink tapasztalatának és segítő lendületének. A járókelők adakozókedvét a Hosz logóval ellátott lufik is nagymértékben növelték. 

A megbízatás lejártát követően a Veterán Repülők és Ejtőernyősök Fejér Megyei Egyesületének tagjai vették át a látogatópontot.

Szöveg: Németh NándorFotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.