2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató a Honvédszakszervezet Aquapark-i napra történő jelentkezésről

Hosz  |  2014. 06. 18., 15:09

Tisztelt Tagjaink!A 2014. július 05-én (szombaton) megtartandó Hosz Aquapark-i napra történő jelentkezés az alábbiak szerint történik:

Jelentkezés a cikk alján található megrendelő lapon történik külön-külön fürdőnként, azaz külön megrendelő lapja van a Tatabányai Gyémántfürdőnek és a Ceglédi Aquacentrumnak.

A megrendelő lapon meg kell jelölni, hogy a megrendelés egyénileg vagy az alapszervezetnek történik és a megrendelő lapokat értelemszerüen ki kell tölteni.

A megrendelő lapot akkor is ki kell tölteni, ha valaki a helyszínen szeretne fizetni. Ebben az esetben a „készpénz összege” rovatot kell kitölteni.  Kiemelten fontos az igénylő neve címe és elérhetősége!

Amennyiben július 05-én a helyszínen olyan személyek is megjelennek, akiknek nincs jelentkezési lapjuk, őket természetesen a helyszíni fizetést követően tudjuk beléptetni az érintett Fürdőbe. Ez esetben a beléptetés elsődlegesen a megrendelő lappal rendelkezők részére történik és másodlagosan a helyszínen utólag jelentkezők tudnak belépni a fürdőbe.

Kérjük azonban, hogy amennyiben lehet, mindenki mérje fel az igényeket és azt előzetesen a megrendelő lapon szíveskedjetek részünkre megküldeni.

Megrendelőlap a Ceglédi fürdőnapra ITT érhető el!

Megrendelőlap a Tatabányai fürdőnapra ITT érhető el!

Jelentkezési határidő: 2014. július 2.

Egység 2002. Kft.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.