2023. 04. 01. szombat
Hugó
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Elköszöntünk a jogsegélyszolgálat asszisztensétől

Hosz  |  2014. 07. 01., 10:48

Az elmúlt öt évben ha Honvédszakszervezeti tagok közül a jogsegélyszolgálatot kereste valaki, akkor Ferencz Józsefné (Marcsi) tájékoztatta először a jogi problémája megoldásának várható menetéről.

A Hosz Központi Irodájának mindig segítőkész és közvetlen munkatársa a továbbiakban a családi kötelékek ápolására szeretné fordítani minden idejét, ezért kérte a szerződéses jogviszonyának közös megegyezéssel történő megszüntetését.

Ferencz Józsefnének nagyon jó egészséget és családja körében töltött boldog és hosszú életet kívántak a Központi Iroda dolgozói.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.