2024. 06. 19. szerda
Gyárfás
: 396 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Köszönetnyilvánítás az elköszönő győri alapszervezet csoportvezetőjének

Hosz  |  2014. 07. 31., 15:53

A hadseregből történő kiáramlás érinti a hosszú időn keresztül aktív tagtársainkat is. 1999. május 01-től vállalt, - több mint 15 éves - szerződéses szolgálata fejeződött be július 31-én Madarász István törzsőrmesternek, a győri alapszervezet logisztikai zászlóalj csoportvezetőjének. A Honvédszakszervezet képviseletében Németh Nándor Nyugat- Magyarországi érdekvédelmi ügyvivő, míg az alapszervezet képviseletében Orbán Miklós őrnagy az alapszervezet vezetője búcsúztatta a katonai pályától megváló tagtársunkat.

Orbán Miklós elmondta, hogy a szakszervezeti munkája során mindig számíthatott csoportvezetőjének munkájára, kiemelte megbízhatóságát, a feladatok megoldásában rugalmas hozzáállását, a közösség érdekében végzett tettrekészségét, a célok megvalósítása érdekében a találékonyságát. A közös munka ismeretében megerősítette a volt leköszönő csoportvezetőnek, - és biztos abban -, hogy a civil életben is feltalálja magát, megtalálja számítását.

Németh Nándor ügyvivő, Czövek Jánosnak a Honvédszakszervezet elnökének köszönetnyilvánítását tolmácsolta, emlékeztetve, hogy Pista a közösségi rendezvények alkalmával mindig problémamentesen végezte a rá bízott feladatokat, az érdekvédelmi tanácskozások alkalmával őszintén kiállt és képviselte állománykategóriájának érdekeit.Tagtársunk megerősítette, hogy a Honvédszakszervezethez való kötődését továbbra is fenntartja, és a számtalan élmény örökre megmarad emlékezetében. Elmondta, hogy a közösségért végzett munkáját a civil életben is tovább gyakorolja, mivel Koroncó község polgárőr elnökeként továbbra is szolgálatkész a közvetlen kisközössége érdekében. Köszönjük a munkádat, az eredményes közösségi tevékenységedet. Pista, további munkádhoz, közösségi tevékenységedhez és magánéletedhez sok sikert kívánunk.

Fotó, szöveg: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

A legfrissebb információk szerint Svédország - a légierő modernizációs folyamatának részeként - már 2024 vége előtt dönthet a kiöregedő Lockheed Martin C-130H szállító repülőgép flottájuk cseréjéről.

  Háború Művészete magazin

„Szeretem, megvédem!" mottóval indít toborzókampányt a területvédelmi ezredekbe a Magyar Honvédség - jelentette be Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a kampány megnyitóján június 17-én, hétfőn, Budapesten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.