2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 390 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Köszönetnyilvánítás az elköszönő győri alapszervezet csoportvezetőjének

Hosz  |  2014. 07. 31., 15:53

A hadseregből történő kiáramlás érinti a hosszú időn keresztül aktív tagtársainkat is. 1999. május 01-től vállalt, - több mint 15 éves - szerződéses szolgálata fejeződött be július 31-én Madarász István törzsőrmesternek, a győri alapszervezet logisztikai zászlóalj csoportvezetőjének. A Honvédszakszervezet képviseletében Németh Nándor Nyugat- Magyarországi érdekvédelmi ügyvivő, míg az alapszervezet képviseletében Orbán Miklós őrnagy az alapszervezet vezetője búcsúztatta a katonai pályától megváló tagtársunkat.

Orbán Miklós elmondta, hogy a szakszervezeti munkája során mindig számíthatott csoportvezetőjének munkájára, kiemelte megbízhatóságát, a feladatok megoldásában rugalmas hozzáállását, a közösség érdekében végzett tettrekészségét, a célok megvalósítása érdekében a találékonyságát. A közös munka ismeretében megerősítette a volt leköszönő csoportvezetőnek, - és biztos abban -, hogy a civil életben is feltalálja magát, megtalálja számítását.

Németh Nándor ügyvivő, Czövek Jánosnak a Honvédszakszervezet elnökének köszönetnyilvánítását tolmácsolta, emlékeztetve, hogy Pista a közösségi rendezvények alkalmával mindig problémamentesen végezte a rá bízott feladatokat, az érdekvédelmi tanácskozások alkalmával őszintén kiállt és képviselte állománykategóriájának érdekeit.Tagtársunk megerősítette, hogy a Honvédszakszervezethez való kötődését továbbra is fenntartja, és a számtalan élmény örökre megmarad emlékezetében. Elmondta, hogy a közösségért végzett munkáját a civil életben is tovább gyakorolja, mivel Koroncó község polgárőr elnökeként továbbra is szolgálatkész a közvetlen kisközössége érdekében. Köszönjük a munkádat, az eredményes közösségi tevékenységedet. Pista, további munkádhoz, közösségi tevékenységedhez és magánéletedhez sok sikert kívánunk.

Fotó, szöveg: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.