2024. 02. 27. kedd
Ákos, Bátor
: 389 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Köszönetnyilvánítás az elköszönő győri alapszervezet csoportvezetőjének

Hosz  |  2014. 07. 31., 15:53

A hadseregből történő kiáramlás érinti a hosszú időn keresztül aktív tagtársainkat is. 1999. május 01-től vállalt, - több mint 15 éves - szerződéses szolgálata fejeződött be július 31-én Madarász István törzsőrmesternek, a győri alapszervezet logisztikai zászlóalj csoportvezetőjének. A Honvédszakszervezet képviseletében Németh Nándor Nyugat- Magyarországi érdekvédelmi ügyvivő, míg az alapszervezet képviseletében Orbán Miklós őrnagy az alapszervezet vezetője búcsúztatta a katonai pályától megváló tagtársunkat.

Orbán Miklós elmondta, hogy a szakszervezeti munkája során mindig számíthatott csoportvezetőjének munkájára, kiemelte megbízhatóságát, a feladatok megoldásában rugalmas hozzáállását, a közösség érdekében végzett tettrekészségét, a célok megvalósítása érdekében a találékonyságát. A közös munka ismeretében megerősítette a volt leköszönő csoportvezetőnek, - és biztos abban -, hogy a civil életben is feltalálja magát, megtalálja számítását.

Németh Nándor ügyvivő, Czövek Jánosnak a Honvédszakszervezet elnökének köszönetnyilvánítását tolmácsolta, emlékeztetve, hogy Pista a közösségi rendezvények alkalmával mindig problémamentesen végezte a rá bízott feladatokat, az érdekvédelmi tanácskozások alkalmával őszintén kiállt és képviselte állománykategóriájának érdekeit.Tagtársunk megerősítette, hogy a Honvédszakszervezethez való kötődését továbbra is fenntartja, és a számtalan élmény örökre megmarad emlékezetében. Elmondta, hogy a közösségért végzett munkáját a civil életben is tovább gyakorolja, mivel Koroncó község polgárőr elnökeként továbbra is szolgálatkész a közvetlen kisközössége érdekében. Köszönjük a munkádat, az eredményes közösségi tevékenységedet. Pista, további munkádhoz, közösségi tevékenységedhez és magánéletedhez sok sikert kívánunk.

Fotó, szöveg: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

A Gripenek beépített tűzfegyvere, a 27 mm-es Mauser BK 27 revolver-gépágyú több európai harci gép fedélzetén is megtalálható. A története egészen a második világháborúig nyúlik vissza - vagy esetleg még tovább?

  Háború Művészete magazin

Széchenyi 2020 europai szociális alap.