2024. 05. 28. kedd
Csanád, Emil
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az aktív részvételnek köszönhetően hasznos munkát végzett a Szárazföldi Képviselet

Hosz  |  2014. 08. 19., 11:21

A Szárazföldi Képviselet 2014. augusztus 14-15-én tartotta éves továbbképzését Tatán a volt Katonai Kollégium területén. A két napos rendezvényen a szárazföldi képviselet megjelent alapszervezeti vezetői tanácskoztak és tettek ajánlásokat a szakszervezeti munka javítása, a szolgáltatások kívánt szinten történő fenntartása, és az érdekvédelmi tevékenység bővítésének érdekében.

Az első napon a kijelölt tárgyalóban hasznos ötletek, javaslatok, érvek fogalmazódtak meg a segélyezés jelenlegi gyakorlatának újra gondolására, a taglétszám bővítésének lehetőségeire, a tagdíjak jelenlegi rendszerének fenntartására. A nap délutánján az Esélyegyenlőségi Szekció szükségességének megvitatása, valamint az alapszabály szerkesztő bizottságba a képviselettől támogatott tagok jelölése adott feladatot a megjelenteknek. Az alapszabály szerkesztő bizottságba Horváth Józsefnét a Tatai alapszervezet vetőjét, helyettesítőjének Kozma Bélát az MH Összhaderőnemi Parancsnokság  alapszervezet vezető helyettesét javasolták a résztvevők. Az első nap programja a Bakodi Tónál – köszönhetően Demeter György hozzáértésének – ízletes bográcsban készített lábszárpörkölt elfogyasztásával zárult.

A második napon Czövek János elnök és Bazsik István alelnök látogatta meg a rendezvényt, ahol az előző napon elvégzett munkáról és a közösség javaslatairól Bálint Ákos képviseleti vezető tartott beszámolót. Az életpálya modellel kapcsolatban felmerült kérdésekre az elnöki tájékoztatóban kaphattak információt a képviselet tagjai, ezt követően kötetlen beszélgetés keretein belül az előző nap kérdésként felmerülő problémáit vitatták meg a részvevők. A rendezvény zárásaként Bálint Ákos virágcsokorral köszönte meg a hozzáértő szervező munkáját Horváth Józsefnének, a rendezvény házigazdájának.Szöveg és fotó : Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

A hadműveleti képességek fenntartása, továbbfejlesztése érdekében a Magyar Légierő számára kiemelt jelentőségű NATO egységbe integrálva, nagy kötelékben gyakorlatozni. Rövid beszámoló az idei Lion Effort gyakorlatról.

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.