2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az aktív részvételnek köszönhetően hasznos munkát végzett a Szárazföldi Képviselet

Hosz  |  2014. 08. 19., 11:21

A Szárazföldi Képviselet 2014. augusztus 14-15-én tartotta éves továbbképzését Tatán a volt Katonai Kollégium területén. A két napos rendezvényen a szárazföldi képviselet megjelent alapszervezeti vezetői tanácskoztak és tettek ajánlásokat a szakszervezeti munka javítása, a szolgáltatások kívánt szinten történő fenntartása, és az érdekvédelmi tevékenység bővítésének érdekében.

Az első napon a kijelölt tárgyalóban hasznos ötletek, javaslatok, érvek fogalmazódtak meg a segélyezés jelenlegi gyakorlatának újra gondolására, a taglétszám bővítésének lehetőségeire, a tagdíjak jelenlegi rendszerének fenntartására. A nap délutánján az Esélyegyenlőségi Szekció szükségességének megvitatása, valamint az alapszabály szerkesztő bizottságba a képviselettől támogatott tagok jelölése adott feladatot a megjelenteknek. Az alapszabály szerkesztő bizottságba Horváth Józsefnét a Tatai alapszervezet vetőjét, helyettesítőjének Kozma Bélát az MH Összhaderőnemi Parancsnokság  alapszervezet vezető helyettesét javasolták a résztvevők. Az első nap programja a Bakodi Tónál – köszönhetően Demeter György hozzáértésének – ízletes bográcsban készített lábszárpörkölt elfogyasztásával zárult.

A második napon Czövek János elnök és Bazsik István alelnök látogatta meg a rendezvényt, ahol az előző napon elvégzett munkáról és a közösség javaslatairól Bálint Ákos képviseleti vezető tartott beszámolót. Az életpálya modellel kapcsolatban felmerült kérdésekre az elnöki tájékoztatóban kaphattak információt a képviselet tagjai, ezt követően kötetlen beszélgetés keretein belül az előző nap kérdésként felmerülő problémáit vitatták meg a részvevők. A rendezvény zárásaként Bálint Ákos virágcsokorral köszönte meg a hozzáértő szervező munkáját Horváth Józsefnének, a rendezvény házigazdájának.Szöveg és fotó : Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.