2023. 03. 22. szerda
Beáta, Izolda
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az aktív részvételnek köszönhetően hasznos munkát végzett a Szárazföldi Képviselet

Hosz  |  2014. 08. 19., 11:21

A Szárazföldi Képviselet 2014. augusztus 14-15-én tartotta éves továbbképzését Tatán a volt Katonai Kollégium területén. A két napos rendezvényen a szárazföldi képviselet megjelent alapszervezeti vezetői tanácskoztak és tettek ajánlásokat a szakszervezeti munka javítása, a szolgáltatások kívánt szinten történő fenntartása, és az érdekvédelmi tevékenység bővítésének érdekében.

Az első napon a kijelölt tárgyalóban hasznos ötletek, javaslatok, érvek fogalmazódtak meg a segélyezés jelenlegi gyakorlatának újra gondolására, a taglétszám bővítésének lehetőségeire, a tagdíjak jelenlegi rendszerének fenntartására. A nap délutánján az Esélyegyenlőségi Szekció szükségességének megvitatása, valamint az alapszabály szerkesztő bizottságba a képviselettől támogatott tagok jelölése adott feladatot a megjelenteknek. Az alapszabály szerkesztő bizottságba Horváth Józsefnét a Tatai alapszervezet vetőjét, helyettesítőjének Kozma Bélát az MH Összhaderőnemi Parancsnokság  alapszervezet vezető helyettesét javasolták a résztvevők. Az első nap programja a Bakodi Tónál – köszönhetően Demeter György hozzáértésének – ízletes bográcsban készített lábszárpörkölt elfogyasztásával zárult.

A második napon Czövek János elnök és Bazsik István alelnök látogatta meg a rendezvényt, ahol az előző napon elvégzett munkáról és a közösség javaslatairól Bálint Ákos képviseleti vezető tartott beszámolót. Az életpálya modellel kapcsolatban felmerült kérdésekre az elnöki tájékoztatóban kaphattak információt a képviselet tagjai, ezt követően kötetlen beszélgetés keretein belül az előző nap kérdésként felmerülő problémáit vitatták meg a részvevők. A rendezvény zárásaként Bálint Ákos virágcsokorral köszönte meg a hozzáértő szervező munkáját Horváth Józsefnének, a rendezvény házigazdájának.Szöveg és fotó : Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.