2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

21. éve bevetésre készek!

Hosz  |  2014. 09. 01., 16:04

A MH 25/88. Könnyű Vegyes Zászlóalj Szolnokon, augusztus 29. pénteken megtartotta a 21. születésnapi rendezvényét.

A jeles eseményen Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal vezetője Dr. Kállay Mária kormánymegbízott Asszony, Szalay Ferenc Szolnok város Polgármestere, Szolnok helyőrség katonai szervezeteinek parancsnokai és a Hosz Kelet-magyarországi érdekvédelmi ügyvivője vett részt…

Az ünnepi állománygyülést kővetően statikus és dinamikus bemutatót tekinthetek meg a megjelent vendégek, majd az alakulat katonáival közösen ünnepi ebéd fogyaszthattak el.

Itt még nem ért véget az ünneplés, mert délután a város másik katonai szervezete a MH Béketámogató Kiképző Központ adott otthont a 25/88. katonái délutáni családi összejövetelnek.

A Gyerekek szórakoztatására a Hosz ugráló vár bérlésével járult hozzá, de volt filmvetítés, makett kiállítás és látvány makettezés, lehetett sportolni, főzni, grillezni is.

Az est zárásaként az Esti Party zenekar szórakoztatta a szülinapos alakulat tagjait és családtagjaikat.

Szöveg: Jakubik Adrás Fotó: MH 25/88 KVZ közösségi oldala

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.