2024. 02. 27. kedd
Ákos, Bátor
: 389 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Honvédszakszervezet kispályás labdarúgó csapata Sportnapon vett részt

Hosz  |  2014. 09. 01., 16:50

Székesfehérváron a Bregyó közi Sportcentrum adott otthont 2014. augusztus 28-án a Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetsége (HOSOSZ) 8. Sportnapjának, amelyen a Honvédszakszervezet kispályás labdarúgó csapattal vett részt…

A Sportnap megnyitóját Kun Szabó István vezérőrnagy, a Honvédelmi Minisztérium helyettes államtitkára tartotta. A MH Összhaderőnemi Parancsnokságot Mihócza Zoltán dandártábornok, törzsfőnök-helyettes, a HOSOSZ-t Farkas László elnök, a Szondi György Sportegyesületet pedig Szentes László elnök képviselte.

A Sportnap fő szervezője az alapításának idén 50. jubileumi évfordulóját ünneplő Honvéd Szondi György Sportegyesület volt. A versenyközpont az idén felújított Regionális Atlétikai Centrum volt, ahol a Magyar Honvédség amatőr sportbajnokságán belül labdarúgás, atlétika, asztalitenisz, lövészet, tollaslabda, úszás, sakk, és kettlebell versenyen mérték össze tudásukat a résztvevők. A programot még színesítette tenisz, íjászat, közelharc-kézitusa, grundbirkózás, evezősergometer, strandröplabda, tájékozódási futás, streetball, teljesítménytúra valamint horgászat is.

A Honvéd Sportegyesületek 850 sportolója indult a versenyeken.A Honvédszakszervezet labdarúgó csapatát Bazsik István, Szendrei Zoltán, Lippai Csaba, Dr. Hajós Dezső, Csehi Attila, Dékány Mihály, Jakab Attila alkotta. Az összesített győzelmet a Honvéd Szondi SE, a rendezvény szervező klub szerezte meg.A rendkívül színvonalas versengés jól népszerüsítette a Honvéd Sportegyesületeket. Ezúton is gratulálunk a szervezőknek és a résztvevőknek!Szöveg: Czövek JánosFotó: Dr. Hajós Dezső
Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

A Gripenek beépített tűzfegyvere, a 27 mm-es Mauser BK 27 revolver-gépágyú több európai harci gép fedélzetén is megtalálható. A története egészen a második világháborúig nyúlik vissza - vagy esetleg még tovább?

  Háború Művészete magazin

Széchenyi 2020 europai szociális alap.