2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Honvédszakszervezet kispályás labdarúgó csapata Sportnapon vett részt

Hosz  |  2014. 09. 01., 16:50

Székesfehérváron a Bregyó közi Sportcentrum adott otthont 2014. augusztus 28-án a Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetsége (HOSOSZ) 8. Sportnapjának, amelyen a Honvédszakszervezet kispályás labdarúgó csapattal vett részt…

A Sportnap megnyitóját Kun Szabó István vezérőrnagy, a Honvédelmi Minisztérium helyettes államtitkára tartotta. A MH Összhaderőnemi Parancsnokságot Mihócza Zoltán dandártábornok, törzsfőnök-helyettes, a HOSOSZ-t Farkas László elnök, a Szondi György Sportegyesületet pedig Szentes László elnök képviselte.

A Sportnap fő szervezője az alapításának idén 50. jubileumi évfordulóját ünneplő Honvéd Szondi György Sportegyesület volt. A versenyközpont az idén felújított Regionális Atlétikai Centrum volt, ahol a Magyar Honvédség amatőr sportbajnokságán belül labdarúgás, atlétika, asztalitenisz, lövészet, tollaslabda, úszás, sakk, és kettlebell versenyen mérték össze tudásukat a résztvevők. A programot még színesítette tenisz, íjászat, közelharc-kézitusa, grundbirkózás, evezősergometer, strandröplabda, tájékozódási futás, streetball, teljesítménytúra valamint horgászat is.

A Honvéd Sportegyesületek 850 sportolója indult a versenyeken.A Honvédszakszervezet labdarúgó csapatát Bazsik István, Szendrei Zoltán, Lippai Csaba, Dr. Hajós Dezső, Csehi Attila, Dékány Mihály, Jakab Attila alkotta. Az összesített győzelmet a Honvéd Szondi SE, a rendezvény szervező klub szerezte meg.A rendkívül színvonalas versengés jól népszerüsítette a Honvéd Sportegyesületeket. Ezúton is gratulálunk a szervezőknek és a résztvevőknek!Szöveg: Czövek JánosFotó: Dr. Hajós Dezső
Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.