2024. 05. 18. szombat
Alexandra, Erik
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A közigazgatási államtitkár munkamegbeszélésen fogadta szakszervezetünk vezetőit

Hosz  |  2014. 11. 11., 13:18

2014. november 10-én Dr. Dankó István a Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkára munkamegbeszélésen fogadta Czövek János elnököt, Szendrei Zoltán és Bazsik István alelnököket a Honvédelmi Minisztériumban. A tárca részéről a tárgyaláson részt vett Kovács Tamás humánpolitikai főosztályvezető, dr. Balogh András jogi főosztályvezető, és dr. Szekendi Gyöngyvér…

A Honvédelmi Minisztériumban lefolytatott tárgyaláson a résztvevők megvitatták a honvédelmi-, és a közszolgálati életpálya-modell összehangolása kapcsán felmerült aktuális kérdéseket. A Honvédszakszervezet részletesen kifejtette álláspontját a 2015. évi illetményemeléssel, a honvédelmi életpályával, megtakarítási célú biztosítási konstrukcióval és a kedvezményes lakhatás támogatási rendszerrel kapcsolatosan.

Dr. Dankó István államtitkár kérte a Honvédszakszervezet aktív segítségét a katonai életpálya szabályozási koncepció elemeinek kidolgozásában, valamint az azt követő kodifikációs munka segítésében.

Szöveg: Bazsik István

Fotó: Szendrei Zoltán

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.