2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 379 Ft   : 350 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A közigazgatási államtitkár munkamegbeszélésen fogadta szakszervezetünk vezetőit

Hosz  |  2014. 11. 11., 13:18

2014. november 10-én Dr. Dankó István a Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkára munkamegbeszélésen fogadta Czövek János elnököt, Szendrei Zoltán és Bazsik István alelnököket a Honvédelmi Minisztériumban. A tárca részéről a tárgyaláson részt vett Kovács Tamás humánpolitikai főosztályvezető, dr. Balogh András jogi főosztályvezető, és dr. Szekendi Gyöngyvér…

A Honvédelmi Minisztériumban lefolytatott tárgyaláson a résztvevők megvitatták a honvédelmi-, és a közszolgálati életpálya-modell összehangolása kapcsán felmerült aktuális kérdéseket. A Honvédszakszervezet részletesen kifejtette álláspontját a 2015. évi illetményemeléssel, a honvédelmi életpályával, megtakarítási célú biztosítási konstrukcióval és a kedvezményes lakhatás támogatási rendszerrel kapcsolatosan.

Dr. Dankó István államtitkár kérte a Honvédszakszervezet aktív segítségét a katonai életpálya szabályozási koncepció elemeinek kidolgozásában, valamint az azt követő kodifikációs munka segítésében.

Szöveg: Bazsik István

Fotó: Szendrei Zoltán

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

2023. december 2-án, szombaton került sor a Veszprém vármegyei Pápateszér községben Marjay Tamás huszár hadnagy emléktáblájának ünnepélyes avatására születésének 100. évfordulóján.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.