2023. 04. 01. szombat
Hugó
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Biztosítási év értékélés

Hosz  |  2014. 12. 05., 14:40

A Hosz irodájában 2014. december 5.-én került sor a biztosítási év értékelésére és a 2015. év főbb ajánlati keretszámainak áttekintésére a Signal Biztosító és a Hosz képviselői részvételével...

 A megbeszélésen Reményi Zsuzsánna a Signal Biztosító Társadalmi kapcsolatok országos koordinátora ismertette a bekövetkezett káresemények alapján a2014-ben rendezett biztosítási esemény statisztikai adatait, valamint a 2015. évi ajánlat feltételrendszerét és sarokszámait.

A Hosz képviseletében Czövek János elnök hangsúlyozta a nagyon jól müködő üzleti kapcsolat jelentőségét, melyet Sörös István a nyugdíjas tagozat elnöke is megerősített. Dr. Hajós Dezső szolgáltatási- és tagszervező pedig a konkrét ügyintézés egyszerüségére világított rá. A 2015. évi ajánlatot valamint a Hosz képviselői által kért módosításokat a Hosz vezető testületei a közel jövőben megtárgyalják, melyet követően kerülhet sor a következő évi szerződés megkötésére.

 Szöveg : Dr. Hajós Dezső

Fotó: Klopfer Szandra

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.