2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 379 Ft   : 350 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató az MH 86. Szolnok Helikopterbázison

Hosz  |  2015. 01. 06., 11:35

 Az MH 86. Szolnok Helikopterbázison évindító állománygyűlés keretén belül tartott tájékoztatót 2015. január 05-én Czövek János a Honvédszakszervezet elnöke…

Az Elnök Úr gratulált az alakulat elmúlt évben elért eredményeihez, a 2015-ös esztendőre további sikereket kívánt. Tájékoztatta a teljes személyi állományt a Honvédszakszervezet eddigi tárgyalásairól a katonai életpálya-modell bevezetésével kapcsolatban. Elmondta, hogy a katonai életpálya-modell három fő pillére, a közszolgálati átjárhatóságot is magába foglaló új előmeneteli- és illetményrendszer, egy új lakhatás támogatási és egy új közszolgálati – az életpálya során bekövetkezett rendkívüli eseményeket kezelő – biztosítási rendszer bevezetése.

 Kiemelte az új illetményrendszer kidolgozásával kapcsolatosan, hogy a jelenlegi helyzetben javaslattételi lehetőségünk van sorsunk alakításában. Ezzel kapcsolatosan várja tagjaink javaslatait, véleményét.

A tájékoztatót követően a szomszédos könyvtárban egy kötetlen beszélgetés keretén belül az lehetőség nyílt az állományt érintő kérdések megválaszolására, amelyben Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő segített.

 A kérdések megválaszolása után Lamos Imre dandártábornoknál, az MH 86. Szolnok Helikopterbázis parancsnokánál egyeztetésre került sor, amelyen részt vett Mészáros Tibor alapszervezeti vezető is.

Szövegés fotó: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

2023. december 2-án, szombaton került sor a Veszprém vármegyei Pápateszér községben Marjay Tamás huszár hadnagy emléktáblájának ünnepélyes avatására születésének 100. évfordulóján.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.