2024. 05. 28. kedd
Csanád, Emil
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató az MH 86. Szolnok Helikopterbázison

Hosz  |  2015. 01. 06., 11:35

 Az MH 86. Szolnok Helikopterbázison évindító állománygyűlés keretén belül tartott tájékoztatót 2015. január 05-én Czövek János a Honvédszakszervezet elnöke…

Az Elnök Úr gratulált az alakulat elmúlt évben elért eredményeihez, a 2015-ös esztendőre további sikereket kívánt. Tájékoztatta a teljes személyi állományt a Honvédszakszervezet eddigi tárgyalásairól a katonai életpálya-modell bevezetésével kapcsolatban. Elmondta, hogy a katonai életpálya-modell három fő pillére, a közszolgálati átjárhatóságot is magába foglaló új előmeneteli- és illetményrendszer, egy új lakhatás támogatási és egy új közszolgálati – az életpálya során bekövetkezett rendkívüli eseményeket kezelő – biztosítási rendszer bevezetése.

 Kiemelte az új illetményrendszer kidolgozásával kapcsolatosan, hogy a jelenlegi helyzetben javaslattételi lehetőségünk van sorsunk alakításában. Ezzel kapcsolatosan várja tagjaink javaslatait, véleményét.

A tájékoztatót követően a szomszédos könyvtárban egy kötetlen beszélgetés keretén belül az lehetőség nyílt az állományt érintő kérdések megválaszolására, amelyben Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő segített.

 A kérdések megválaszolása után Lamos Imre dandártábornoknál, az MH 86. Szolnok Helikopterbázis parancsnokánál egyeztetésre került sor, amelyen részt vett Mészáros Tibor alapszervezeti vezető is.

Szövegés fotó: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

2018 után újra hazánk ad otthont a Nemzetközi Katonai Sporttanács által szervezett 46. Katonai Ejtőernyős Világbajnokságnak – jelentette be dr. Bali Tamás ezredes, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár dandárparancsnoka a Szolnok-Szandaszőlős Sportrepülőtéren tartott sajtótájékoztatón, május 24-én, pénteken.

  Háború Művészete magazin

Megvan a következő magyar űrhajós! Kapu Tibor lehet az a magyar, aki a világűrbe mehet - jelentette be közösségi oldalán Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter. A Magyar Honvédség nagy szerepet vállalt az űrhajósok felkészítésében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.