2024. 05. 18. szombat
Alexandra, Erik
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szabályzatszerkesztő Bizottság ülése

Hosz  |  2015. 01. 13., 16:12

 „Kisebb módosításokra vár már csak az Alapszabály” - hangzott el a Szabályzatszerkesztő Bizottság január 06-i ülésén. Bazsik István alelnök, a Bizottság vezetője arról tájékoztatta honlapunkat, hogy a Küldöttgyűlés elé terjesztendő Alapszabályt a februárban esedékes következő ülésen még egyszer áttekinti a Bizottság, majd ezt követően küldi meg a Központi Iroda az alapszervezeti- és csoportvezetők részére…

Az értekezleten az Alapszabály minden fejezetének valamennyi pontját áttárgyalták a haderőnemek és a nyugállományú tagozat képviselői. Az Alapszabály módosításáról a májusban megrendezendő Küldöttgyülés dönt majd.

 Az Alapszabály tervezetét a beérkezett javaslatokkal együtt a bizottsági tagok még konzultációra, egyeztetésre visszakapják és így készülhet el a Küldöttgyülés elé terjeszthető végleges változat.

A Bizottság a módosított Alapszabállyal együtt a Szervezeti és Müködési Szabályzat végleges verziójára is javaslatot tesz.

A Szabályzatszerkesztő Bizottság tagjai kifejtették, bíznak abban, hogy alapszervezeti/csoportvezetőink és tagjaink is megértéssel fogadják majd a jogszabályi környezet változásaihoz is alkalmazkodó Alapszabály módosító javaslatokat és a Bizottság által kidolgozott megoldásokat, amely hozzá fog járulni a Hosz jobb szervezeti müködéséhez is.

Szöveg: Bazsik IstvánFotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.