2024. 04. 22. hétfő
Csilla, Noémi
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szabályzatszerkesztő Bizottság ülése

Hosz  |  2015. 01. 13., 16:12

 „Kisebb módosításokra vár már csak az Alapszabály” - hangzott el a Szabályzatszerkesztő Bizottság január 06-i ülésén. Bazsik István alelnök, a Bizottság vezetője arról tájékoztatta honlapunkat, hogy a Küldöttgyűlés elé terjesztendő Alapszabályt a februárban esedékes következő ülésen még egyszer áttekinti a Bizottság, majd ezt követően küldi meg a Központi Iroda az alapszervezeti- és csoportvezetők részére…

Az értekezleten az Alapszabály minden fejezetének valamennyi pontját áttárgyalták a haderőnemek és a nyugállományú tagozat képviselői. Az Alapszabály módosításáról a májusban megrendezendő Küldöttgyülés dönt majd.

 Az Alapszabály tervezetét a beérkezett javaslatokkal együtt a bizottsági tagok még konzultációra, egyeztetésre visszakapják és így készülhet el a Küldöttgyülés elé terjeszthető végleges változat.

A Bizottság a módosított Alapszabállyal együtt a Szervezeti és Müködési Szabályzat végleges verziójára is javaslatot tesz.

A Szabályzatszerkesztő Bizottság tagjai kifejtették, bíznak abban, hogy alapszervezeti/csoportvezetőink és tagjaink is megértéssel fogadják majd a jogszabályi környezet változásaihoz is alkalmazkodó Alapszabály módosító javaslatokat és a Bizottság által kidolgozott megoldásokat, amely hozzá fog járulni a Hosz jobb szervezeti müködéséhez is.

Szöveg: Bazsik IstvánFotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.