2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Elkészítette éves ellenőrzési tervét az Ellenőrzési Bizottság

Hosz  |  2015. 01. 29., 11:42

Az Ellenőrző Bizottság 2015. január 27-én tartotta évi első bizottsági ülését Katócs Zsolt EB elnök vezetésével, melyen az éves ellenőrzési terv elkészítése mellett tájékozódott a készülő Hosz Alapszabályának jelenlegi helyzetéről, valamint kivizsgálta a Szolgálati Járandóságos Szekcióval kapcsolatos beadványt…

Czövek János elnök tájékoztatta a bizottság tagjait a katonai életpálya-modell új elemeiről, struktúrájáról, válaszolt az ezzel kapcsolatban felmerült kérdésekre.

Szendrei Zoltán alelnök elmondta, hogy 2014. évben a befizetett tagdíjak feldolgozása megtörtént, a Honvédszakszervezet felkészült a tagok részére a 2014. évi adóigazolások kiadására.Tájékoztatott a befektetésekkel kapcsolatban, majd jelezte részükre, hogy az előző évekhez hasonlóan a Honvédszakszervezet a törvénykezési jogszabályoknak megfelelően leltározást hajt végre a Hosz Központi Irodában, valamint az alapszervezeteknél. Ezt követően beszámolt az OKÉT döntéseiről, jelenlegi tevékenységéről.

Az ülés végén az Ellenőrző Bizottság tagjai ellenőrzést hajtottak végre a Honvédszakszervezet Központi Irodájának pénztárát, ahol mindent rendben találtak.

Szöveg: Katócs ZsoltFotó: Klopfer Szandra

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.