2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Elkészítette éves ellenőrzési tervét az Ellenőrzési Bizottság

Hosz  |  2015. 01. 29., 11:42

Az Ellenőrző Bizottság 2015. január 27-én tartotta évi első bizottsági ülését Katócs Zsolt EB elnök vezetésével, melyen az éves ellenőrzési terv elkészítése mellett tájékozódott a készülő Hosz Alapszabályának jelenlegi helyzetéről, valamint kivizsgálta a Szolgálati Járandóságos Szekcióval kapcsolatos beadványt…

Czövek János elnök tájékoztatta a bizottság tagjait a katonai életpálya-modell új elemeiről, struktúrájáról, válaszolt az ezzel kapcsolatban felmerült kérdésekre.

Szendrei Zoltán alelnök elmondta, hogy 2014. évben a befizetett tagdíjak feldolgozása megtörtént, a Honvédszakszervezet felkészült a tagok részére a 2014. évi adóigazolások kiadására.Tájékoztatott a befektetésekkel kapcsolatban, majd jelezte részükre, hogy az előző évekhez hasonlóan a Honvédszakszervezet a törvénykezési jogszabályoknak megfelelően leltározást hajt végre a Hosz Központi Irodában, valamint az alapszervezeteknél. Ezt követően beszámolt az OKÉT döntéseiről, jelenlegi tevékenységéről.

Az ülés végén az Ellenőrző Bizottság tagjai ellenőrzést hajtottak végre a Honvédszakszervezet Központi Irodájának pénztárát, ahol mindent rendben találtak.

Szöveg: Katócs ZsoltFotó: Klopfer Szandra

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.