2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 386 Ft   : 355 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Alapszervezeti vezetőségi ülés Debrecenben

Hosz  |  2015. 01. 29., 13:04

 2015. január 27-én Biri Viktor a debreceni alapszervezeti vezetője vezetőségi ülést hívott össze, melyen jelen volt Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő is…

Az ülésen az MH. 5. Bocskai István Lövész Dandár Debrecenben és Hajdúhadházon települt zászlóaljainak szakszervezeti csoportvezetői, illetve küldöttei vettek részt.

A napirendi pontok között szerepelt a tavalyi évet összefoglaló beszámoló, az idei év fő feladatai és az év elejei határozatok, ezen belül az önsegélyezési alaphoz történő csatlakozás valamint a pénzfelhasználási terv elfogadása is.

A vezetőségi ülés egyebek napirendjében lehetőség volt az új katonai életpálya-modell megismert elemeinek állomány által megfogalmazott vélemények, javaslatok és még mindig jelenlévő kétségek átbeszélésére.

A vezetőségi ülést követően az alapszervezet Hosz leltár ellenőrzése is végrehajtásra került.

Szöveg: Jakubik AndrásFotó: Archív

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.