2024. 04. 20. szombat
Tivadar
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Rendhagyó volt az idei helyőrségi gála

Hosz  |  2015. 02. 26., 10:24

 Az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár február 19-én, csütörtökön rendezte meg a már többéves hagyományra visszatekintő helyőrségi gáláját...

A farsang jegyében megrendezett helyőrségi gála eltért az eddig megszokottól. A Honvéd Kulturális Központ színházterme helyett a Stefánia Palota patinás termeiben zajlott az est müsoros része is.

A helyőrség-parancsnoki köszöntő után két kiváló énekes, az „Év hangja” címet elnyerő Tolvaj Renáta és az egyik tehetségkutatót megnyert Oláh Gergő adott müsort. A vacsorát követően a Budapest Táncmüvészeti Stúdió Szakközépiskola növedékeinek keringője kápráztatta el a közönséget, majd egy tüzes latin-amerikai szamba következett, melynek végén a kiváló táncosok invitálására a vendégek a táncparkettre perdültek, és elkezdődött az éjfélig tartó zenés mulatság.

A gálaestet − többek között − megtisztelte jelenlétével dr. Dankó István, a Honvédelmi Minisztérium  közigazgatási államtitkára és Vass Sándor mérnök dandártábornok, a Honvéd Vezérkar Híradó, Informatikai és Információvédelmi Csoportfőnökség csoportfőnöke.

 A rendezvény házigazdái Piros Ottó ezredes, az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár megbízott parancsnoka, Budapest helyőrségparancsnoka, Aulechla József ezredes, az alakulat kulturális és rekreációs igazgatóságának igazgatója, valamint Máténé Aranykovács Andrea, a Honvéd Kulturális Központ közmüvelődési részlegvezetője voltak.

Forrás: honvedelem.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.