2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Rendhagyó volt az idei helyőrségi gála

Hosz  |  2015. 02. 26., 10:24

 Az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár február 19-én, csütörtökön rendezte meg a már többéves hagyományra visszatekintő helyőrségi gáláját...

A farsang jegyében megrendezett helyőrségi gála eltért az eddig megszokottól. A Honvéd Kulturális Központ színházterme helyett a Stefánia Palota patinás termeiben zajlott az est müsoros része is.

A helyőrség-parancsnoki köszöntő után két kiváló énekes, az „Év hangja” címet elnyerő Tolvaj Renáta és az egyik tehetségkutatót megnyert Oláh Gergő adott müsort. A vacsorát követően a Budapest Táncmüvészeti Stúdió Szakközépiskola növedékeinek keringője kápráztatta el a közönséget, majd egy tüzes latin-amerikai szamba következett, melynek végén a kiváló táncosok invitálására a vendégek a táncparkettre perdültek, és elkezdődött az éjfélig tartó zenés mulatság.

A gálaestet − többek között − megtisztelte jelenlétével dr. Dankó István, a Honvédelmi Minisztérium  közigazgatási államtitkára és Vass Sándor mérnök dandártábornok, a Honvéd Vezérkar Híradó, Informatikai és Információvédelmi Csoportfőnökség csoportfőnöke.

 A rendezvény házigazdái Piros Ottó ezredes, az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár megbízott parancsnoka, Budapest helyőrségparancsnoka, Aulechla József ezredes, az alakulat kulturális és rekreációs igazgatóságának igazgatója, valamint Máténé Aranykovács Andrea, a Honvéd Kulturális Központ közmüvelődési részlegvezetője voltak.

Forrás: honvedelem.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.