2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A szolgáltatás is tagszervező erő

Hosz  |  2015. 03. 05., 14:30

Szolnokon az MH Béketámogató Kiképző Központban vesznek részt időszakos felkészítésen a közeljövőben missziós feladatok végrehajtására tervezettek. A tanfolyam programjába illesztett módon 2015. március 05.-én volt lehetősége a Honvédszakszervezet képviselőinek Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervezőnek valamint Jakubik András érdekvédelmi ügyvivőnek a katonai érdekképviseleti szervezet tevékenységének bemutatására…

 A tájékoztató során kiemelt hangsúlyt kapott az a szolgáltatási rendszer, mely a Hosz tagsághoz kapcsolódóan kedvezményesen vehető igénybe. Különösen a Groupama Garancia Biztosító missziós biztosítása váltott ki érdeklődést, mely a békefenntartó feladatok időtartamára nyújt biztonságot az öngondoskodás ezen formáját választók számára.  A résztvevők Radványi Nagy Emesétől a kiemelt ügyfelek igazgatóságának munkatársától szakavatott előadó tolmácsolásában ismerhették meg a biztosítási forma részleteit.

 Az eseményen részt vett a Honvédszakszervezet stratégiai banki partnerének a Budapest Banknak képviselője is. Vízvári Boglárka a dolgozói program vezetője a tájékoztató résztvevőinek a Hosz tagsághoz kapcsolódó kedvezményes banki szolgáltatásokat mutatta be.

 A két részletben megtartott tájékoztatón közel 140 fő vett részt, akik közül jelentős számban voltak már Hosz tagok, de többen a helyszínen csatlakoztak és voltak olyanok is, akik a missziós feladatok idejére a szolgáltatás igénybevételének lehetősége miatt fogják növelni a katonai érdekképviseleti szervezet tagjainak számát.

Szöveg: Dr. Hajós DezsőFotó: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.