2024. 05. 30. csütörtök
Janka, Zsanett
: 388 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A szolgáltatás is tagszervező erő

Hosz  |  2015. 03. 05., 14:30

Szolnokon az MH Béketámogató Kiképző Központban vesznek részt időszakos felkészítésen a közeljövőben missziós feladatok végrehajtására tervezettek. A tanfolyam programjába illesztett módon 2015. március 05.-én volt lehetősége a Honvédszakszervezet képviselőinek Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervezőnek valamint Jakubik András érdekvédelmi ügyvivőnek a katonai érdekképviseleti szervezet tevékenységének bemutatására…

 A tájékoztató során kiemelt hangsúlyt kapott az a szolgáltatási rendszer, mely a Hosz tagsághoz kapcsolódóan kedvezményesen vehető igénybe. Különösen a Groupama Garancia Biztosító missziós biztosítása váltott ki érdeklődést, mely a békefenntartó feladatok időtartamára nyújt biztonságot az öngondoskodás ezen formáját választók számára.  A résztvevők Radványi Nagy Emesétől a kiemelt ügyfelek igazgatóságának munkatársától szakavatott előadó tolmácsolásában ismerhették meg a biztosítási forma részleteit.

 Az eseményen részt vett a Honvédszakszervezet stratégiai banki partnerének a Budapest Banknak képviselője is. Vízvári Boglárka a dolgozói program vezetője a tájékoztató résztvevőinek a Hosz tagsághoz kapcsolódó kedvezményes banki szolgáltatásokat mutatta be.

 A két részletben megtartott tájékoztatón közel 140 fő vett részt, akik közül jelentős számban voltak már Hosz tagok, de többen a helyszínen csatlakoztak és voltak olyanok is, akik a missziós feladatok idejére a szolgáltatás igénybevételének lehetősége miatt fogják növelni a katonai érdekképviseleti szervezet tagjainak számát.

Szöveg: Dr. Hajós DezsőFotó: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...

  JETfly Magazin

„Köszönöm az elmúlt öt-hat esztendőben végzett munkáját mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy ezt az emlékművet itt a bekötőút elején felállíthattuk” – mondta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes, május 29-én, a 8-as számú főút és a szentkirályszabadjai repülőtérre vezető út találkozásánál felállított Mi-24 harci helikopter-emlékmű avatóünnepségén.

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.