2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A szolgáltatás is tagszervező erő

Hosz  |  2015. 03. 05., 14:30

Szolnokon az MH Béketámogató Kiképző Központban vesznek részt időszakos felkészítésen a közeljövőben missziós feladatok végrehajtására tervezettek. A tanfolyam programjába illesztett módon 2015. március 05.-én volt lehetősége a Honvédszakszervezet képviselőinek Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervezőnek valamint Jakubik András érdekvédelmi ügyvivőnek a katonai érdekképviseleti szervezet tevékenységének bemutatására…

 A tájékoztató során kiemelt hangsúlyt kapott az a szolgáltatási rendszer, mely a Hosz tagsághoz kapcsolódóan kedvezményesen vehető igénybe. Különösen a Groupama Garancia Biztosító missziós biztosítása váltott ki érdeklődést, mely a békefenntartó feladatok időtartamára nyújt biztonságot az öngondoskodás ezen formáját választók számára.  A résztvevők Radványi Nagy Emesétől a kiemelt ügyfelek igazgatóságának munkatársától szakavatott előadó tolmácsolásában ismerhették meg a biztosítási forma részleteit.

 Az eseményen részt vett a Honvédszakszervezet stratégiai banki partnerének a Budapest Banknak képviselője is. Vízvári Boglárka a dolgozói program vezetője a tájékoztató résztvevőinek a Hosz tagsághoz kapcsolódó kedvezményes banki szolgáltatásokat mutatta be.

 A két részletben megtartott tájékoztatón közel 140 fő vett részt, akik közül jelentős számban voltak már Hosz tagok, de többen a helyszínen csatlakoztak és voltak olyanok is, akik a missziós feladatok idejére a szolgáltatás igénybevételének lehetősége miatt fogják növelni a katonai érdekképviseleti szervezet tagjainak számát.

Szöveg: Dr. Hajós DezsőFotó: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.