2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár tájékoztatása

Hosz  |  2015. 03. 05., 15:56

A Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár a mai napon az alábbi tájékoztatást adta ki tagjainak a Buda-Cash brókerházzal, valamint a hozzá tartozó DRB bankcsoporttal kapcsolatban…

Tisztelt Pénztártagok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztárnak, valamint a pénztár két külső vagyonkezelőjének a Buda-Cash brókerházzal, valamint a hozzá tartozó DRB bankcsoporttal semmilyen üzleti kapcsolata nincs.

Ennek megfelelően a Honvéd Nyugdíjpénztárat a pénzpiacon kialakult helyzet semmilyen formában nem érinti, a pénztár teljes körüen és zavartalanul müködik.

Honvéd Nyugdíjpénztár

Hivatkozás: hnyp.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendben tovább növeli ázsiai járatainak számát, 96 interkontinentális és 69 európai célállomás lesz elérhető az október végéig tartó időszakban. Budapestre a legtöbb napon öt járat közlekedik majd.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.