2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 390 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Alapszervezeti tisztségviselők fóruma

Hosz  |  2015. 04. 13., 10:08

 Varga Árpád Attila a Honvédszakszervezet hódmezővásárhelyi alapszervezet vezetőjének kezdeményezésére került megrendezésre az alapszervezeti tisztségviselők fóruma 2015. április 08-án a hódmezővásárhelyi HEMO-ban…

A helyi és a szentesi Hosz alapszervezet tisztségviselői számára Szendrei Zoltán, a Hosz alelnöke tartott tájékoztatót az elmúlt időszak fontosabb történéseiről és a szervezet előtt álló fontosabb feladatokról.

Előadásában kitért a március 24-én, az Országgyülésnek benyújtott új katonai életpálya és az ahhoz kapcsolódó illetményfejlesztéshez szükséges törvényjavaslatra, valamint a kérdésekre válaszolva tájékoztatott a Honvéd Egészségpénztár helyzetéről. Elmondta, hogy a Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztárt a pénzpiacon kialakult helyzet semmilyen formában nem érinti, a pénztár teljes körüen és zavartalanul müködik.

Ezt követően a megjelent tisztségviselők kötetlen beszélgetést folytathattak a Hosz alelnökével, aki szívesen válaszolta meg felmerülő kérdéseket.

A délután folyamán Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő tartott előadást az alapszervezetek müködését és tagépítési faladatait befolyásoló és segítő lehetőségek kihasználásáról, majd a felmerülő kérdésekre válaszolt.

A helyi kezdeményezésre megrendezett fórum résztvevői mindannyian egyetértettek abban, hogy a fórum nagy segítséget nyújt a mindennapi szakszervezeti tevékenységükhöz, ezért szeretnék, ha rendszeresen megtartásra kerülnének hasonló tájékoztató fórumok.

Szöveg: Jakubik András

Fotó: Varga Árpád Atilláné

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.