2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Alapszervezeti tisztségviselők fóruma

Hosz  |  2015. 04. 13., 10:08

 Varga Árpád Attila a Honvédszakszervezet hódmezővásárhelyi alapszervezet vezetőjének kezdeményezésére került megrendezésre az alapszervezeti tisztségviselők fóruma 2015. április 08-án a hódmezővásárhelyi HEMO-ban…

A helyi és a szentesi Hosz alapszervezet tisztségviselői számára Szendrei Zoltán, a Hosz alelnöke tartott tájékoztatót az elmúlt időszak fontosabb történéseiről és a szervezet előtt álló fontosabb feladatokról.

Előadásában kitért a március 24-én, az Országgyülésnek benyújtott új katonai életpálya és az ahhoz kapcsolódó illetményfejlesztéshez szükséges törvényjavaslatra, valamint a kérdésekre válaszolva tájékoztatott a Honvéd Egészségpénztár helyzetéről. Elmondta, hogy a Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztárt a pénzpiacon kialakult helyzet semmilyen formában nem érinti, a pénztár teljes körüen és zavartalanul müködik.

Ezt követően a megjelent tisztségviselők kötetlen beszélgetést folytathattak a Hosz alelnökével, aki szívesen válaszolta meg felmerülő kérdéseket.

A délután folyamán Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő tartott előadást az alapszervezetek müködését és tagépítési faladatait befolyásoló és segítő lehetőségek kihasználásáról, majd a felmerülő kérdésekre válaszolt.

A helyi kezdeményezésre megrendezett fórum résztvevői mindannyian egyetértettek abban, hogy a fórum nagy segítséget nyújt a mindennapi szakszervezeti tevékenységükhöz, ezért szeretnék, ha rendszeresen megtartásra kerülnének hasonló tájékoztató fórumok.

Szöveg: Jakubik András

Fotó: Varga Árpád Atilláné

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.