2024. 05. 26.
Evelin, Fülöp
: 386 Ft   : 356 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Alapszervezeti tisztségviselők fóruma

Hosz  |  2015. 04. 13., 10:08

 Varga Árpád Attila a Honvédszakszervezet hódmezővásárhelyi alapszervezet vezetőjének kezdeményezésére került megrendezésre az alapszervezeti tisztségviselők fóruma 2015. április 08-án a hódmezővásárhelyi HEMO-ban…

A helyi és a szentesi Hosz alapszervezet tisztségviselői számára Szendrei Zoltán, a Hosz alelnöke tartott tájékoztatót az elmúlt időszak fontosabb történéseiről és a szervezet előtt álló fontosabb feladatokról.

Előadásában kitért a március 24-én, az Országgyülésnek benyújtott új katonai életpálya és az ahhoz kapcsolódó illetményfejlesztéshez szükséges törvényjavaslatra, valamint a kérdésekre válaszolva tájékoztatott a Honvéd Egészségpénztár helyzetéről. Elmondta, hogy a Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztárt a pénzpiacon kialakult helyzet semmilyen formában nem érinti, a pénztár teljes körüen és zavartalanul müködik.

Ezt követően a megjelent tisztségviselők kötetlen beszélgetést folytathattak a Hosz alelnökével, aki szívesen válaszolta meg felmerülő kérdéseket.

A délután folyamán Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő tartott előadást az alapszervezetek müködését és tagépítési faladatait befolyásoló és segítő lehetőségek kihasználásáról, majd a felmerülő kérdésekre válaszolt.

A helyi kezdeményezésre megrendezett fórum résztvevői mindannyian egyetértettek abban, hogy a fórum nagy segítséget nyújt a mindennapi szakszervezeti tevékenységükhöz, ezért szeretnék, ha rendszeresen megtartásra kerülnének hasonló tájékoztató fórumok.

Szöveg: Jakubik András

Fotó: Varga Árpád Atilláné

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

A Flotprom internetes szakportál 2024. május 2-án közzétett információi szerint a Volga mellett fekvő Zelenodolszkban működő Gorkij Hajógyárban, a hónap folyamán két új hadihajót bocsátanak vízre, a Karakurt-osztályú (Project 22800) Tájfun korvettet és a Project 22160 típusú, Viktor Velikij járőrhajót.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.