2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szent László Napi rendezvények

Hosz  |  2015. 06. 24., 11:55

 2015. június 26-án (péntek) Szent László Napján (lövészek védőszentje) kerül megrendezésre a „Fehérvár katonái” elnevezésű rendezvény, melyen a Honvédszakszervezet bemutatósátrában Németh Nándor Nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő várja az érdeklődőket… 

Jakubik András Kelet-magyarországi érdekképviseleti ügyvivő 2015. június 26-án (péntek) 09.00 órától Debrecenben a Sportpályán a Nyugdíjpénztár és Hosz közös sátrában, Lippai Csaba budapesti érdekvédelmi ügyvivő pedig ugyanezen a napon Tatán a Fényes Fasori tiszthelyettesi katonai nőtlen szálló területén várja az érdeklődőket a Hosz bemutatópontján.

Ezen az ünnepi napon tisztelettel megköszönjük a lövész katonák munkáját, tevékenységét, melyet nagy odaadással és áldozatvállalással végeznek.

További munkájukhoz sok sikert kívánunk!

 Szöveg: Hosz

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.