2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Honvéd horgászverseny Pródon

Hosz  |  2015. 06. 29., 11:31

 A hagyományoknak megfelelően megrendezésre került a Honvéd horgászverseny a Honvédszakszervezet MH 5. Bocskai István Lövészdandár alapszervezete és a debreceni Honvéd Horgász Egyesület szervezésében 2015. június 26-án, Pródon...

A borongós idő ellenére közel ötven fő várakozott a verseny helyszínén, hogy kipróbálja magát a nemes küzdelemben. A résztvevőket Szincsák Gyula a Horgász Egyesület elnöke köszöntötte, aki ismertette a szabályokat. A verseny alapvetően egyéni volt, de három fős csapatok is indulhattak. A regisztráció során két csapat jelent meg, így ők vívták a harcot egymással.

Az öt órás verseny során a mérlegelők se unatkoztak, szinte minden horgász fogott halat. A verseny végén a fáradt horgászok egy ízletes, finom babgulyást fogyaszthattak el az  alapszervezet jóvoltából.

 Több termetes hal került a horogra, de a verseny legnagyobb  halát (14,04 kg-os pontyot) Madarász György fogta, aki az egyéni verseny negyedik helyezettje is lett.

 Eredmények: Egyéni: I Máté Csaba 35,56 kg, II Nagy Gábor 30,45kg, III Puskás Dániel 25,95kg.

Csapat: I POLI CEt 33,66Kg II Honvéd 5,56 kg.

 

Az ebéd  után következett az eredményhirdetés, a díjakat Biri Viktor az MH 5. Bocskai László Lövészdandár Hosz alapszervezeti vezetője, Szincsák Gyula a Horgász Egyesület elnöke, Szücs Imre alezredes, az MH 5. BILDD személyügyi főnöke adta át.

 A rendezvényt Szendrei Zoltán a Honvédszakszervezet alelnöke zárta be, aki köszönetét fejezte ki a verseny szervezőinek elvégzett munkájukért, gratulált a helyszínválasztáshoz.

Záróbeszédében felhívta a figyelmet a Hosz július 24-25-i nagymágocsi központi horgászversenyére és reményét fejezte ki, hogy minél több Hosz tag jelentkezik a rendezvényre.

Szöveg és fotó: Szendrei Zoltán 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendben tovább növeli ázsiai járatainak számát, 96 interkontinentális és 69 európai célállomás lesz elérhető az október végéig tartó időszakban. Budapestre a legtöbb napon öt járat közlekedik majd.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.