2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A kétgyermekes családoknak még várniuk kell

Hosz  |  2015. 07. 09., 16:31

 Az MH Szociálpolitikai Közalapítvány 2015. július 9-én ülésezett, ahol a Honvédszakszervezetet Szendrei Zoltán kuratóriumi tag képviselte…

A nyári szabadságolások ellenére szinte minden kuratóriumi tag részt vett az ülésen. A rendezvényt Szabó József ezredes nyitotta meg, majd a napirend elfogadása után Gyuris Mihály titkár tájékoztatott, hogy a Bíróságra beküldött alapító okirat módosító javaslat még nem került elfogadásra, így a kétgyermekes katonacsaládok egyenlőre nem tartoznak a segélyezetti körbe.

A második napirend alapján a beérkezett kérelmek megvitatására került sor. Az elfogadott több, mint kétszáz kérelemre nyolcmillió Forint került odaítélésre.

A kuratórium legközelebb októberben ülésezik, rendkívüli esetekben továbbra is telefonos kuratóriumi döntéseket hoznak. Ismételten felhívjuk tagjaink és tisztségviselőink figyelmét a Közalapítvány által nyújtott lehetőségre a segélyezés vonatkozásában.

Szöveg: Szendrei Zoltán

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.