2023. 09. 26. kedd
Jusztina, Pál
: 390 Ft   : 368 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Új tisztségviselőt választottak a Hosz Pápai alapszervezet élére

Hosz  |  2015. 09. 01., 14:48

 2015. szeptember 01-vel Láris Ferenc főtörzsőrmester a Hosz pápai alapszervezet vezetője áthelyezésre került az MH 54. Veszprém Radarezred állományába. A Honvédszakszervezet szabályzói alapján, - a megüresedett alapszervezeti vezetői tisztség betöltésére - 2015. augusztus 28-án taggyűlés került összehívásra az MH Pápa Bázisrepülőtéren. A tisztségviselők személyére tett javaslatot a tagság tartózkodás és ellenszavazat nélkül elfogadta. Az alapszervezet vezetőjének Kuti Tamás zászlóst, míg alapszervezeti vezető helyettesnek a már korábban megválasztott, így tisztségében megerősített Timmer Norbert szakaszvezetőt választották...

 Láris Ferenc közel egy évig látta el az alapszervezeti vezetői tisztséget a Bázisreptéren, amely időszak alatt nem csak létszámában bővült az alapszervezet, de komoly előrelépés történt a tagság és ezen keresztül a teljes személyi állomány naprakész tájékoztatásában. Munkájával nagyban hozzájárult az állomány körében felmerült problémák kezelésében, azonnali továbbításában, úgy a Honvédszakszervezet vezetése, mint a parancsnoki állomány irányába. A rendezvényen jelen lévő Czövek János elnök a Honvédszakszervezet elnöksége és tagsága nevében köszönte meg áldozatos munkáját és reményét fejezte ki, hogy az új helyőrségben is számíthat a főtörzsőrmester Úr aktív tevékenységére.

A taggyülésen az elnöki részvétel mellett jelen volt Bácskai István őrnagy a Hosz Légierő Képviselet vezetője, valamint Németh Nándor Nyugat-Magyarországi érdekvédelmi ügyvivő, akik támogatásáról biztosították az újonnan megválasztott tisztségviselőket és eredményes munkát kívántak a felelősségteljes tevékenységhez. A választás után, kötetlen beszélgetés keretében Czövek János emlékeztetett az elmúlt időszakban végzett feladatok fontosságára, többek között az állomány részéről az illetményfejlesztést követő pozitív hatásokra, kitért az EMC kártya elfogadó helyek bővítésére tett erőfeszítésekre, valamint az egészségpénztárnál kialakult helyzet értelmezésére. Felhívta a csoportvezetők figyelmét, hogy aktív részvételük a szakszervezeti munkában jelentősen segítené a megválasztott vezetőt és növelné a tagszervező tevékenység hatékonyságát.

 A taggyülést követően Gangler László ezredes az MH Pápa Bázisrepülőtér parancsnoka gratulált a megválasztott alapszervezeti vezetőnek, eredményes munkát kívánt a közösségi tevékenység továbbviteléhez és megköszönte a távozó alapszervezeti vezető áldozatos munkáját.

Szöveg és fotó: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők

  JETfly Magazin

A szélestörzsű flotta megújításának felgyorsítása érdekében a korábban leadott megrendelést kiegészítve újabb 50 darab Airbus A350-es repülőgépet rendel az Air France-KLM Csoport. A francia-holland vállalat fogja a legtöbb A350-est üzemeltetni a világon az évtized végére.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.