2024. 06. 13. csütörtök
Anett, Antal
: 395 Ft   : 366 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Új tisztségviselőt választottak a Hosz Pápai alapszervezet élére

Hosz  |  2015. 09. 01., 14:48

 2015. szeptember 01-vel Láris Ferenc főtörzsőrmester a Hosz pápai alapszervezet vezetője áthelyezésre került az MH 54. Veszprém Radarezred állományába. A Honvédszakszervezet szabályzói alapján, - a megüresedett alapszervezeti vezetői tisztség betöltésére - 2015. augusztus 28-án taggyűlés került összehívásra az MH Pápa Bázisrepülőtéren. A tisztségviselők személyére tett javaslatot a tagság tartózkodás és ellenszavazat nélkül elfogadta. Az alapszervezet vezetőjének Kuti Tamás zászlóst, míg alapszervezeti vezető helyettesnek a már korábban megválasztott, így tisztségében megerősített Timmer Norbert szakaszvezetőt választották...

 Láris Ferenc közel egy évig látta el az alapszervezeti vezetői tisztséget a Bázisreptéren, amely időszak alatt nem csak létszámában bővült az alapszervezet, de komoly előrelépés történt a tagság és ezen keresztül a teljes személyi állomány naprakész tájékoztatásában. Munkájával nagyban hozzájárult az állomány körében felmerült problémák kezelésében, azonnali továbbításában, úgy a Honvédszakszervezet vezetése, mint a parancsnoki állomány irányába. A rendezvényen jelen lévő Czövek János elnök a Honvédszakszervezet elnöksége és tagsága nevében köszönte meg áldozatos munkáját és reményét fejezte ki, hogy az új helyőrségben is számíthat a főtörzsőrmester Úr aktív tevékenységére.

A taggyülésen az elnöki részvétel mellett jelen volt Bácskai István őrnagy a Hosz Légierő Képviselet vezetője, valamint Németh Nándor Nyugat-Magyarországi érdekvédelmi ügyvivő, akik támogatásáról biztosították az újonnan megválasztott tisztségviselőket és eredményes munkát kívántak a felelősségteljes tevékenységhez. A választás után, kötetlen beszélgetés keretében Czövek János emlékeztetett az elmúlt időszakban végzett feladatok fontosságára, többek között az állomány részéről az illetményfejlesztést követő pozitív hatásokra, kitért az EMC kártya elfogadó helyek bővítésére tett erőfeszítésekre, valamint az egészségpénztárnál kialakult helyzet értelmezésére. Felhívta a csoportvezetők figyelmét, hogy aktív részvételük a szakszervezeti munkában jelentősen segítené a megválasztott vezetőt és növelné a tagszervező tevékenység hatékonyságát.

 A taggyülést követően Gangler László ezredes az MH Pápa Bázisrepülőtér parancsnoka gratulált a megválasztott alapszervezeti vezetőnek, eredményes munkát kívánt a közösségi tevékenység továbbviteléhez és megköszönte a távozó alapszervezeti vezető áldozatos munkáját.

Szöveg és fotó: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024-05-15 10:13:12
Sobri Jóska Élménypark 2024.05.26-án és 2024.06.02.-án Egésznapos felhőtlen szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak a Kislődi Sobri Jóska Élmény és Kalandpark...

  JETfly Magazin

Az elmúlt napokban a típus gyártására vonatkozóan kedvező híreket kapott az Eurofighter Typhoon gyártósora, hiszen Olaszország és Németország is vásárolna további példányokat.

  Háború Művészete magazin

Június 11-én és 12-én összesen 13 Gidrán harcjármű érkezik az MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz Tatára – jelentette be a honvédelmi miniszter.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.