2024. 04. 24. szerda
György
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megkezdődött a felkészülés a tisztújító Küldöttgyűlésre

Hosz  |  2015. 09. 07., 13:09

 2015. szeptember 07-én a Hosz központi irodában az érdekvédelmi ügyvivők részvételével értekezlet került megtartásra, amelyen a résztvevők megbeszélték az elkövetkezendő időszak legfontosabb feladatait…

A felkészülésen elhangzott, hogy az elnökség havonta fog ülésezni a Küldöttgyülés eredményes végrehajtása érdekében. A Szabályzatszerkesztő Bizottság 2015. szeptember 14-én tartja alakuló ülését a tisztújító Küldöttgyülés anyagainak előkészítése érdekében.

2015. szeptember 22-én a Jelölő Bizottság tartja az ülését, a jelöléseket a jelolobizottsag@hsz.hu email címen, vagy postai úton a „Hosz Jelölő Bizottság részére” címzéssel a 1581 Budapest, Pf. 65 levelezési címen fogadja.

A Jelölő Bizottság feladata, hogy a tagság javaslatai alapján a szakszervezet elnöki, alelnöki, az elnökség tagi és azok helyettesei, valamint a Felügyelő Bizottság elnöki és tagjai, az Etikai Bizottság elnöki és tagi, az érdekvédelmi ügyvivői tisztségekre jelölteket állítson. Az Esélyegyenlőségi Munkabizottság elnökének és tagjainak jelölésére – mint a Küldöttgyülés által megalakított állandó Munkabizottság – szintén a Jelölő Bizottság gyüjti a jelölteket.

Az Alapszabályunk szerint a jelölések - az elnökségi tagok és helyetteseire - 2015. november 19-ig érkezhetnek be. A képviseleti jelölőgyülés időpontjáról a képviseletek később döntenek.

A JB összetétele:Elnök: Kővári Károly

Légierő képviselet:Tag: Orbán MiklósPóttag: Mészáros Tibor

Szárazföldi képviselet:Tag: Grell Norbert

Logisztikai képviselet:Tag: Dr. Daruka NorbertPóttag: Molnár Mihály

Közigazgatási képviselet:Tag: Horváth BélaPóttag: Angyalné Kocsis Gabriella

Nyugállományú Tagozat:Tag: Szoboszlai EndrePóttag: Hefler István

Tájékoztató rendezvény, képviseleti ülés kerül megtartásra 2015. szeptember 24-25-én, amely szervezésével Lippai Csaba budapesti érdekvédelmi ügyvivőt bízták meg.A Honvédszakszervezet Nyugállományú Tagozatának elnöksége 2015. október 08-án tartja ülését, amely a november 11-i nyugállományú választmányi ülés előkészítése lesz.

A Küldöttgyülési meghívók és előzetes anyagok kiküldése elektronikus úton, október 22-én történik az alapszervezetek részére. A meghívó mellett kiküldésre kerül - az új Alapszabály szerint - az elnökség (mivel még nincs Felügyelő Bizottság megválasztva) azon határozata, amely a szavazati jogú küldöttekről, illetve a részükre kiosztható mandátumok számáról szól.

November 04-én kerülnek megszervezésre a képviseleti ülések a Hosz Központi Irodában, majd utána az Elnökség dönt a Küldöttgyülés anyagainak véglegesítéséről.

A tisztújító Küldöttgyülés 2015. november 24-25-én kerül megtartásra Balatonkenesén. 

Szöveg és fotó: Klopfer Szandra

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Májusi programajánlónkban sok repülős programot találhatnak Olvasóink, hiszen repülőnapok, családi napok, nyílt napok és egyéb rendezvények is várják a látogatókat!

  Háború Művészete magazin

Május első hetében rendezik meg a Maláj Királyi Haditengerészet napját, melyre már javában zajlik a felkészülés: a mai napi gyakorlás során, 2024. április 23-án, két forgószárnyas ütközött össze és zuhant le.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.