2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 379 Ft   : 350 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ülésezett az Előkészítő Bizottság a Honvédszakszervezet 25. évfordulója alkalmából tartandó rendezvényekkel kapcsolatban

Hosz  |  2015. 09. 07., 13:17

 2015. szeptember 07-én a Honvédszakszervezet 25. évfordulója (1991. szeptember 14.) alkalmából tartott megbeszélést az Előkészítő Bizottság a megemlékezés előkészítése érdekében…

Az Előkészítő Bizottsági ülést Sörös István alapító tagunk, jelenleg a Nyugállományú Tagozat elnöke vezette, melyen részt vett Czövek János elnök, Bazsik István és Szendrei Zoltán alelnökök, Jakubik András, Lippai Csaba, Németh Nándor érdekvédelmi ügyvivők és Dr. Kántor Raimund a Nyugállományú Tagozat titkára.

 Az Ideiglenes Intéző Bizottság megalakulásáról történő megemlékezés 2015. szeptember 29-én a Hosz központi irodában kerül megtartásra a Bizottság tagjai és a Hosz Elnökségének részvételével.

A 25. jubileumi évfordulóra történő felkészülés még ebben az évben a tisztújító Küldöttgyüléssel kezdődik meg.

Szöveg és fotó: Klopfer Szandra

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

2023. december 2-án, szombaton került sor a Veszprém vármegyei Pápateszér községben Marjay Tamás huszár hadnagy emléktáblájának ünnepélyes avatására születésének 100. évfordulóján.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.