2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Első találkozás a Hosz képviselőivel

Hosz  |  2015. 09. 11., 11:26

A Honvédszakszervezet tisztségviselői 2015. szeptember 10-én, Szentendrén találkozhattak a Magyar Honvédség új tiszt és altisztjelöltjeivel...

Szendrei Zoltán alelnök és Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő a megjelenteknek tájékoztatást tartottak a Hosz történetéről, főbb feladatairól és a tagsági viszonnyal járó kedvezményekről, előnyökről.

A tájékoztatást figyelmesen és érdeklődve hallgató ifjú tiszt és altisztjelöltek nyitottak voltak a felkínált lehetőségre és sokan jelezték is belépési szándékukat.

A jelenlévők közül 23 fő döntött úgy, hogy belép a Honvédszakszervezetbe.

Akik az adategyeztetési nyilatkozatot és csoportos beszedési megbízást nem tudták a helyszínen kitölteni, azok egy későbbi időpontban adják le azokat a Hosz helyi tisztségviselőinek.

Szöveg: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendben tovább növeli ázsiai járatainak számát, 96 interkontinentális és 69 európai célállomás lesz elérhető az október végéig tartó időszakban. Budapestre a legtöbb napon öt járat közlekedik majd.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.