2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Első találkozás a Hosz képviselőivel

Hosz  |  2015. 09. 11., 11:26

A Honvédszakszervezet tisztségviselői 2015. szeptember 10-én, Szentendrén találkozhattak a Magyar Honvédség új tiszt és altisztjelöltjeivel...

Szendrei Zoltán alelnök és Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő a megjelenteknek tájékoztatást tartottak a Hosz történetéről, főbb feladatairól és a tagsági viszonnyal járó kedvezményekről, előnyökről.

A tájékoztatást figyelmesen és érdeklődve hallgató ifjú tiszt és altisztjelöltek nyitottak voltak a felkínált lehetőségre és sokan jelezték is belépési szándékukat.

A jelenlévők közül 23 fő döntött úgy, hogy belép a Honvédszakszervezetbe.

Akik az adategyeztetési nyilatkozatot és csoportos beszedési megbízást nem tudták a helyszínen kitölteni, azok egy későbbi időpontban adják le azokat a Hosz helyi tisztségviselőinek.

Szöveg: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.